Létrehozva: 2022.02.07.
Módosítva: 2022.02.07.

Pár napig csak Budapestre figyelt a divatvilág: Nanushka új kollekciót mutatott be

Egy teljes héten át tartott a közép-európai régió legjobban várt divateseménye, a Budapest Central European Fashion Week, amely impozáns és stílusteremtő bemutatókkal kápráztatta el a közönséget. A siker ezúttal sem maradt el, tapsviharral ünnepelték a magyar tervezőket és persze a kifutón megjelent hazai sztárokat.

A Magyar Divat & Design Ügynökség évente kétszer rendezi meg a Budapest Central European Fashion Weeket, amelyre idén először a divathét szezon előtt, 2022. január 31. és február 6. között került sor. A BCEFW összesen 33 divatmárkának nyújtott bemutatkozási lehetőséget a hazai és nemzetközi viszonteladók, a szakma, a potenciális vásárlók, a sajtó képviselői, valamint az érdeklődők előtt – írja a Bors.

A 2022/23-as őszi-téli kollekciókat felvonultató catwalk show-kat pénteken a Királyi Lovarda épületében, szombaton és vasárnap pedig a Szépművészeti Múzeumban lehetett megtekinteni. Az utolsó három napon 19 magyar és 2 lengyel tervezőtől egyenként tíz szettet láthattunk, köztük a nemzetközi szinten is nagy népszerűségnek örvendő 

NANUSHKA márkától, aki hazánkban, a BCEFW-Fall Collection keretében most először mutatta be legújabb kollekciójának darabjait.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek