Létrehozva: 2024.10.27. 13:00

Tóth Gabi reagált a Dancing With The Stars-ban történtekre: „Mégsem jöhettünk úgy ide, hogy eljátsszuk, hogy minden szép”

Tóth Gabi és szerelme kemény szavakkal szembesült. Nem kevés izgalommal indult a Dancing With The Stars 5. évada.

A Dancing With The Stars 2024-ben is visszatért a képernyőkre, immár ötödik évaddal indult a TV2 látványos showműsora. Szombat este az első adásban a versenyzők kaptak a zsűritől hideget-meleget: Tóth Gabi és Papp Máté Bence párosa inkább előbbit… Az énekesnő a Ripost-nak mondta el a történtekről a véleményét.

BS__3240 Tóth gabi papp máté bence dancing with the stars
Tóth Gabi első táncként érzelmes rumbát adott elő párjával, Papp Máté Bencével, ami vegyes megítélésű volt (Fotó: Bánkúti Sándor)

Tóth Gabi tánca nem aratott osztatlan sikert a Dancing With The Stars-ban

Rezgett a léc a bennmaradást illetően, a szerelmespár veszélyzónába került, és az utolsó pillanatban csak a nézők szavazataira számíthatott.
Nagyon boldogak vagyunk, hogy minket juttattak tovább végül a szavazók, pedig Norbi is nagy közönségkedvenc” – utalt a Dancing With The Stars kieső párosára, Kamarás Norbira, és a műsor háttértáncosából lett profi táncpartnerére, Sebesi Daniellára.

Tényleg az van, amit a Nóri is mondott, hogy ez a legerősebb mezőny az öt évadból, nincsenek nagy kontrasztok, mindenkinek fel kell kötnie a gatyát

– szögezte le lapunknak Gabi, aki a Szent Vajk, Ördög Nóra és Juronics Tamás alkotta zsűritől kemény szavakat kapott, és nem feltétlenül a táncát, sokkal inkább a magánéletét illetően. Gabi nagy nyilvánosság előtt esett túl Krausz Gáborral való válásán, s nagy egymásra találásán a Fricska Táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével – ez pedig igencsak megosztotta az embereket. Mindenki által jól ismert történetüket még a Dancing színpadán előadott rumbájukban is bemutatták, ami a zsűrinek túl sok volt, abban bíztak, hogy végre új arcukat ismerhetik meg.

BS__3207 Dancing with the StarsTóth Gabi és Papp Máté Bence
Tóth Gabi párja egyetértésével úgy érzi, muszáj volt megmutatniuk először a történetüket, hogy utána valami más következzen (Fotó:Bánkúti Sándor)

Tóth Gabi: „Ki érdekel, hogy ki mit mond"

Mostantól új lendület jön

– ígérte a Ripost-nak nyilatkozva Tóth Gabi, majd folytatta: De mégsem jöhettünk úgy ide, hogy eljátsszuk, hogy minden szép, minden jó, mert az nem igaz. Szeretnék példát is mutatni, mert nagyon sokan vannak olyan helyzetben, mint mi. Ez adjon nekik erők, hogy merjenek továbblépni, merjenek boldogok lenni.

Ki érdekel, hogy ki mit mond.

Ha szeretsz valakit, és nem vagy valamiben jól, akkor menj, éld meg, mert egy életünk van. Ez volt a lényege ennek. De mostantól szeretném, ha meglátnák, hogy mi egyébként jófej emberek vagyunk. Egyébként ebben az évadban sok a megosztó személyiség, néztük a kommenteket, jókat nevettünk rajta” – idézte fel a tapolcai énekesnő, aki úgy érzi, a Sztárban Sztár All Stars évadában való szereplése megtörte a jeget, s úgy érzi, a nézők elkezdtek „újra kapcsolódni hozzá”.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek