SHOWBIZ

Szerző

Létrehozva: 2024.10.26.
Módosítva: 2024.10.26.

Alig kezdődött el, ennek a párnak máris véget ért a Dancing with the Stars: sokan ledöbbentek az eredményen

Sajnos már az első adásban távoznia kellett valakinek. Mutatjuk, melyik párnak ért véget a Dancing with the Stars.

Szombat este elkezdődött a Dancing with the Stars 5. évada. Bizony már az első adás tartogatott nagy meglepetéseket. Rögtön erős, forró produkcióval kezdtek Szabó Zsófiék, a zsűri teljesen megilletődött az olimpiai- és világbajnok Hosszú Katinka szereplésén, Südi Iringónak pedig a felkészülés felén a nulláról kellett újra kezdenie, amikor Lajcsi helyett megérkezett a Séfek Séfe sztárja, Vomberg Frigyes, akinek kiléte csak az adás legelején derült ki a nézők számára.

BS__2971 dancing with the stars zsűri
A Dancing with the Stars zsűrijének pontjai és a közönség értékelése közösen adta ki, kik kerülnek a veszélyzónába  Fotó: Bánkúti Sándor

Sajnos már az első adásban is kellett lennie egy kieső párnak. A zsűri valamint a közönség értékelése alapján három pár került veszélyzónába: Hosszú Katinka és Suti András, Tóth Gabi és Papp Máté Bence, valamint Kamarás Norbert és Sebesi Daniella.

Nekik ért véget a Dancing with the Stars

A zsűri a három veszélyzónás pár közül végül egyhangúlag Hosszú Katinkát és Suti Andrást mentette meg. A közönség második körös szavazata döntött a kiesőről. Akit megmentettek: Tóth Gabi és Papp Máté Bence.

Így a Dancing with the Stars 5. évadának első részéből Kamarás Norbert és Sebesi Daniella  búcsúzott. 

Daniella sírva fakadt, amint meghallotta, hogy nekik kell távozniuk. Nem véletlenül: ő ugyanis most először mutatkozhatott be versenytáncosként, hiszen eddig a háttértáncosok sorát erősítette a műsorban.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek