SHOWBIZ

Micsoda változás, új szerepben próbálta ki magát Nagy Feró

A Beatrice stílust váltott és most már akusztikus formában is előadják a slágereiket. A banda vacsoraesteken és privát rendezvényeken is fellép mesekoncerttel.
  • Szerző: Ripost

Új szerepben próbálta ki magát Nagy Feró! A Beatrice frontembere dobta a bőrdzsekit és a kemény rockzene helyett akusztikus formában adja elő a banda legnagyobb slágereit. A zenekar fellépett már vacsoraesten, privát rendezvényen, de egy rockbárban is debütáltak az új produkcióval.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

„Bár a Beatricére nem jellemző, de elkezdtünk akusztikus koncerteket tartani. Egy rockzenekar életében ez hatalmas váltás, de megmondom őszintén, nagyon élvezzük ezt az új felállást is. A dalaink között történeteket mesélünk: hogyan születtek meg ezek a slágerek, melyik számunkat tiltották be és a zenekar életéből is előkerül jó pár sztori. Mondhatni, mesekoncerteket tartunk, de nagyon élvezzük” – kezdte a -nak Feró, aki bevallotta, a jövőben még több akusztikus koncertet szeretne tartani, ennek előkészületeit pedig már el is kezdték. Természetesen a kemény rockereknek sem kell aggódniuk, ugyanis a régi Beatrice nem került parkolópályára!

„Az első ilyen fellépésünk Szegeden volt. Egy vacsoraestre voltunk hivatalosak, ahol egy órán keresztül szórakoztathattuk a közönséget. Na, ez inkább másfél óra lett, annyira jól éreztük magunkat. Kilencven ember előtt léptünk fel, és szerencsére ők is annyira élvezték ezt az estét, mint mi. Most azon dolgozunk, hogy ez az előadói est még jobban kinőhesse magát” – magyarázta lapunknak Feró, aki már most rengeteg felkérést kap a zenekarával. Legutóbb egy rockkoncertre is hivatalosak voltak, ám a megszokott Beatrice-dalokat ezúttal akusztikus formában adták elő. Arra pedig egyáltalán nem számítottak, hogy a rockerek is imádni fogják a mesekoncertet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?