SHOWBIZ

Megható sorok, így búcsúzott az Exatlon sztárja

A párbajban a Bajnokok két versenyzője, Király Nóra és Szabó Dorka mérte össze az erejét.
  • Szerző: Ripost

A pénteki versenynapon ezúttal a Bajnokok izgulhattak, hiszen a végjátékban alul maradtak a Kihívókkal szemben. A leggyengébb statisztikával Király Nóra rendelkezett, ezért ő automatikusan a kiesés szélére került. Mivel Busa Gabi a legerősebb játékosként továbbra sem választhatta magát, így Szabó Dorkának kellett a rajthoz állnia Nóra ellenfeleként.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A drámai párbajban végül Dorkának sikerült győzedelmeskednie, így Nórának három hét után búcsúznia kellett az Exatlontól.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Nagyon rossz volt a saját csapattársam ellen menni, ráadásul Dorka az egyik legjobb a mezőnyben. Remélem, hogy minél tovább jut majd az Exatlonban. Már az első futam után elsírtam magamat, hogy ez mennyire kegyetlen érzés. Kezdetben az esélytelenek nyugalmával álltam oda a rajthoz, szomorú voltam, már előzetesen elköszöntem mindentől a villában is” – kezdte lapunknak Nóra, aki ennek ellenére boldog, hogy részt vehetett a versenyben, és hogy megismerhette a Bajnokokat.

„Nagyon örülök, hogy itt lehettem, nem gondoltam volna, hogy ennyire jól fogom magam érezni, és így megszerettem a csapatot. Nagyon hamar eltelt ez a három hét, nagyon sok érzés kavarog bennem, intenzív napokat tudhatok magam mögött” - jelentette ki Nóra, aki az utóbbi hetek kiesőihez hasonlóan szintén nem tud még hazatérni a családjához.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?