SHOWBIZ

Maradj Otthon! fesztivál: Magyarország szerencsés helyzetben van

Kowalsky jelentkezett be vasárnap kora este a Facebookon, hogy részletesen válaszoljon a rajongók kérdéseire, és beszélgessen velük a jelenlegi helyzetről.
  • Szerző: ripost

Balázs Gyulával, alias Kowalskyval folytatódott vasárnap este a Maradj Otthon! fesztivál kihívása, a #maradjotthonchallenge, aminek a lényege, hogy a koronavírus-járvány ideje alatt minden este egy-egy ismert ember jelentkezik be élő videóban a Facebookon. A Kowalsky meg a Vega frontembere arról beszélt, mennyire szerencsések vagyunk, hiszen Magyarország sok más országhoz képest jól áll a védekezésben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Úgy gondolom, viszonylag szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen itt sikerült megakadályozni a járvány berobbanását. Hetekkel ezelőtt még úgy gondoltam, hogy idén már nem adhatunk koncerteket, most viszont az az érzésem, hogy augusztusban talán már újra színpadra állhatunk, és találkozhatunk veletek a Budapest Parkban” – fogalmazott a zenész.

A kijelentését a rajongók nagy örömmel fogadták, ám Kowa arra kérte őket, hogy a továbbiakban is tartsák be a szabályokat, így óvva saját magukat és embertársaikat is.

„Maradjatok otthon, és tartsuk be a szabályokat, hogy a lehetséges legjobb forgatókönyv szerint legyen túl ezen a víruson az ország és az egész világ is! Külön kitartást kívánok az egész szakmának is, bízom a mielőbbi viszontlátásban!”

A Maradj Otthon! fesztivál március 21-én kezdődött, ez idő alatt minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők elé. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal zenével várják az otthonülőket.

És ezeket olvastad már?