SHOWBIZ

Makacs betegséggel küzd A Dal énekesnője

Nagyon szeretne Nika továbbjutni A Dal döntőjébe, de egy makacs vírus megnehezíti számára a próbákat. Lehet, hogy megint a kabalája fog neki segíteni.
  • Szerző: Ripost

Nika reménykedik benne, hogy szombat estére ereje teljében áll színpadra, hisz minden vágya, hogy bejusson a döntőbe, és onnan már csak egy lépés az Eurovíziós Dalfesztivál.

"Egy ilyen megmérettetésre az ember mindig feszülten készül, és nem hiányzik hozzá egy betegség, nekem viszont sikerült felfáznom, méghozzá alaposan. Pár napja kezdődött, hazamentem két forgatás között, hogy pihenjek egy órát, mert éreztem, hogy bujkál bennem valami.

Amikor felkeltem, már fájdalmaim voltak, és be is lázasodtam. Most nagyon gyenge vagyok, de igyekszem összeszedni magam.

Anyukám nagyon félt, mert eddig a nagyobb versenyek előtt - mint a Voice vagy a Sztárban sztár - mindig gégegyulladást kaptam. Most viszont nem hagyom magam, mindent megteszek a gyógyulásért. Hiszem, hogy ennek lelki okai is voltak, de ma már sokkal biztosabb vagyok magamban, és fantasztikus csapat vesz körül, ezért bízom benne, hogy szombaton képes leszek színpadra állni!" - mondta az énekesnő a Life.hu-nak.

És ezeket olvastad már?