SHOWBIZ

Majka nem fogta vissza magát, gúnyosan beszélt Jollyról: Nagyon sok bajom van vele

Majka őszintén elmondta a véleményét Tarcsi Zoltánról, azaz Jollyról, és a fiáról is, aki a Sztárban sztár leszek! színpadán próbált szerencsét.
  • Szerző: Dina

Tarcsi Szilveszter, Jolly fia is színpadra lépett a Sztárban sztár leszek! válogatóján. Az énekes fia Curtis dalát énekelte el, ám a produkciója közben egyszer sem nézett fel, folyamatosan a padlót bámulta. Ezt a zsűri nem is nagyon tudta hova tenni, elképedve figyelték Szilvesztert.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nehéz, mert van egy prekoncepciónk a faterral kapcsolatban” – kezdte a kibeszélőben Majka.

Majka nincs jó véleménnyel Jollyról

Majka nincs jó véleménnyel Jollyról (Fotó: TV2)

„Miért, mi a bajod Jollyval?” – kérdezte meg ártatlanul Tilla.

„Nagyon sok bajom van vele, de ehhez semmi köze a fiának. Csak nehéz elvonatkoztatni. (...) Én azért nem örültem annak, hogy az első körből továbbjut, mert láttam a munkásságát már a neten, neki voltak már dalai, amiket azért küldtük át egymásnak, hogy nézd má... Érted? És nem is volt jó szerintem annyira” – magyarázta Majka, aki szerint Szilveszter rosszul utánozta le Curtist.

„Neki is felszabadultan kellett volna bejönnie a színpadra, mint az apja. Lelőni mindenkit a videóklipben, megmenteni pár nőt, aztán feljelenteni Enrique Iglesiast, hogy ellopta a számát” – fogalmazott kissé gúnyosan a rapper.

Mint ismeretes, Majka és Jolly még 2018-ban vesztek össze, amikor a mulatós zenész „kiröhögte” Majkáék „Irány Sopron” című dalát. Napokig ment az adok-kapok. Majka olcsónak és gagyinak nevezte Jolly munkásságát. „Jolly egész élete, munkássága, megnyilvánulásai és zenének nevezett förmedvényei vagy az elképesztően önszopó tizenkilenc forintos videóklipjei pontosan olyanok, mint a Gucci pólói amikben jár. Olcsók és gagyik!” – írta akkor a rapper. Erre sértődötten válaszolt Jolly, aki szerint Majka még sehol nem volt, amikor ő már zenélt. A balhé végül azután záródott le, miután Jolly bocsánatot kért. De úgy tűnik, Majka azóta sem felejtette el a történteket...

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?