HŰHA

Elképesztő fordulatot vett Majka és Jolly durva háborúja!

A két híresség egy héttel ezelőtt veszett össze egymással, amikor Jolly kritizálta Majkáék VOLT Fesztiválra írt himnuszát.
  • Szerző: Ripost

Botrányos, nyilvánosan lerendezett konfliktusuk után abbahagyta a háborúskodást Majka és Jolly.

A két híresség akkor vitatkozott össze, amikor Jolly kritizálta Majkáék dalát, amit a VOLT Fesztiválra írtak. 

Ekkor nem csak Majka, de Emilio és Curtis is beszólt a mulatós sztárnak, aki a közösségi oldalán és a médiában, többek között a %%-ban is reagált a vádakra.

Most azonban úgy tűnik, meggondolta magát, mert - ahogy a Lokál észrevette - elnézést kért a korábbi viselkedéséért és törölte az ezzel kapcsolatos bejegyzéseit a Facebookról.

"Szeretnék mindenkitől elnézést kérni azért, amiért belementem egy olyan szituációba ami nem volt méltó hozzám és a munkásságomhoz. Vannak az ember életében olyan helyzetek amikor kicsit elveszti az önuralmát, sajnos ezt a mostani túlhajszoltságnak is köszönhettem. Belátom, hogy az ilyen rosszindulatú személyeskedés adok-kapok nem a Facebook közösségi oldalára való, és ez nem az én műfajom! Sajnálom ha csalódást okoztam nektek, de azt megígérhetem hogy ezek után abszolút nem veszek részt semmiféle személyeskedésbe vitába, harcba senkivel szemben itt a közösségi oldalon! Töröltem minden ilyen jellegű posztot az oldalamról, és ezzel végleg le is zártam az efféle szennyes ügyeket!" - írta az oldalán Jolly, aki jelenleg a Balatonnál nyaral a családjával.

És ezeket olvastad már?