SHOWBIZ

Különleges dallal üzen otthonról a magyar zenekar

A Fatal Error is csatlakozott a Petőfi Rádió kezdeményezéséhez, és zseniális otthonmaradós dallal jelentkezett.
  • Szerző: Ripost

A Petőfi Rádió a hazai médiumok közül elsők között ismerte fel, hogy a koronavírus-járvány terjedése kapcsán nagyon fontos felelőssége van abban, hogy a hallgatókat ösztönözze az otthon maradásra, a szabályok betartására és az odafigyelésre. A Maradj otthon! kampányukhoz több, mint 50 előadó csatlakozott, és közel 100 olyan alkotás született, melyekben a sztárok dalban buzdítanak az otthonmaradásra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Az összefogást látva a rádió úgy döntött, hogy a megszokott üzeneteket lecserélik a zenészek üzeneteire, és a karanténdalok közül is műsorra tűznek egyet-egyet az óra végén.

Fotó: Kaszner Nikolett / MTVA

A Fatal Error rajongói is szerepelnek az otthonmaradós klipben

A Dal 2020 döntős zenekara is csatlakozott a Petőfi Rádió kampányához. A Maradj velem otthon című szerzeményük napok alatt hatalmas siker lett, ráadásul a rajongóik is komoly szerepet kaptak benne.

„Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a jelenlegi helyzetben mindenki megőrizze nyugalmát, hidegvérét, és ha teheti, maradjon otthon. Hatalmas köszönet és tisztelet mindazoknak, akik az élelmiszerboltokban, az egészségügyben, vagy egyéb módon dolgoznak, hogy ellássanak minket. Csináltunk egy dalocskát és a barátainkkal, a Fatal Error Family segítségével egy szó szerint értendő home-videót is” – fogalmazott a zenekar.

Többek között a Petőfi Rádión keresztül üzen: Ákos, a Fatal Error, Pápai Joci, a Tankcsapda, Zséda, az Anna and the Barbies, Rúzsa Magdi, Tóth Gabi, Wolf Kati és A Dal 2020 győztese Orsovai Reni és Rácz Gergő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?