SHOWBIZ

Kis Grófo vallomása: Tele vagyok boldogsággal

A Bulibáró végre találkozhatott olyan emberekkel, akiket hónapok óta nem látott a koronavírus miatt.
címkék:
  • Szerző: Doris

Madarat lehetne fogatni Kis Grófóval, aki vitathatatlanul nagyon nehéz időszakon ment keresztül, de már látja a fényt az alagút végén.

Kis Grófo vallomása: Tele vagyok boldogsággal

Ahogy arról a is beszámolt, a Bulibáró tavaly decemberben veszítette el imádott édesapját, aki nem élte túl a koronavírus fertőzést. Az énekes többször is hangoztatta, hogy a színpad, a közönség szórakoztatása jelentené neki a legnagyobb vigaszt a feldolgozhatatlan tragédiára, de a pandémia miatt erre egyelőre várnia kell. Az viszont hatalmas boldogsággal töltötte el, hogy hétfőn leforgatta a legújabb slágeréhez tartozó videoklippet, ami néhány hét múlva meg is jelenik!

„Tele vagyok boldogsággal! Már csak azért is, mert találkoztam olyan barátommal, akit hónapok óta nem láttam, például a szervezőmmel. A dalról annyit érdemes tudni, hogy egy bulizós, ritmusos, igazi slágergyanús nóta, aminek a témája a szerelem. Hiszen tulajdonképpen a világon mindent a szerelem mozgat” – mesélte a -nak Kis Grófo, aki épp egy teraszon ebédelt, amikor megkerestük telefonon.


Csak egy salátát rendelt, és nem véletlenül. Nagyon bízik ugyanis abban, hogy hamarosan újra színpadra állhat, amihez elengedhetetlen a jó megjelenés.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?