SHOWBIZ

Kiderült: ők A Dal 2021 zsűritagjai!

A közmédia által évről évre megrendezett sikerműsorban idén is nagy múltú ítészek döntenek arról, hogy kié lesz az év legjobb dala.
  • Szerző: ripost

Vincze Lillával, Nagy Feróval, Mező Misivel és Ferenczy Györggyel folytatódik A Dal 2021! A zsűri összetétele is garancia arra, hogy egy felejthetetlen élő show-nak lehessünk szem- és fültanúi, amelyben együtt keressük az ország legjobb idei magyar slágerét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az élő adásokat január 30-tól szombat esténként, 19.35-től hét héten keresztül kísérhetik figyelemmel a nézők a Duna Televízión.

Fotó: MTVA

A jubileumi évadban újdonság, hogy 40 produkciót láthatnak a nézők, amelyek részt vesznek az online Akusztik Dalversenyben is. A négy előválogatót két elődöntő követi. A fináléba 8 versenyző jut, mindkét elődöntőből 4-4 produkció. A március 13-ai döntőben a zsűri által legjobbnak ítélt, legtöbb pontot kapott 4 produkcióra szavazhatnak a nézők, az ő szavazataik alapján kerül kihirdetésre a végső győztes.

A Dal 2021 nyertese amellett, hogy lemezfelvétel és videoklip készítésére kap lehetőséget, átveheti a Petőfi Zenei Díj „Év dala” elismerését. A műsorban az előző évhez hasonlóan több különdíjat is átadnak majd.

És ezeket olvastad már?