SHOWBIZ

Izgalmas adásokkal tér vissza a TV2 népszerű műsora!

Új nyeremények, módosult játékszabály, még őrültebb pillanatok, és emellett óriási drámák és küzdelmek! A Bezár a bazár! második évadában minden megtörténik, amire a nézők talán még legmerészebb álmaikban sem gondolnának.
  • Szerző: Ripost

A gameshow előző szériájához hasonlóan, most is játékospárok küzdenek a többmilliós nyereményekért.

Egyikük a Kvízkirály – egyre nehezebb kérdésekre válaszol, ha ez sikerül, azzal időt nyer, amivel a páros másik tagja – a Nyereményvadász a Bazárban gazdálkodhat.

A mindenre elszánt versenyzők az első évadhoz képest most azonban magasabb, 25 millió forint összértékű nyereményért szállnak harcba. A műsorban, - amely ügyességi feladatokra épülő akciójáték is - a játékosok mellett Tilla és Majka is garantálja a felejthetetlen perceket – számos váratlan és meghökkentő pillanattal találkozhatnak majd a nézők. 

A keddi adásban két barátnő, Berni és Léna érkezik elsőként a stúdióba.

Az egyetemista lányok tudását és barátságát is próbára teszi a játék, hiszen már a vetélkedő elején kifognak rajtuk a kérdések. Egy közös utazás a cél, kérdés, hogy a tapasztalatszerzésen túl végül sikerül-e felvenniük a fonalat, és nyereménnyel távozniuk.

Edó és Szilárd házaspárként vág bele a Bezár a bazár játékába, ugyan jó párost alkotnak az életben, de vajon győzelemre viheti-e őket ez az összhang a kamerák előtt is?! Mindenesetre a drámai és szórakoztató pillanatok garantáltan nem maradnak majd el. 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi menüötletek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?