SHOWBIZ

Idén először nő nyerheti a Sztárban Sztárt!

Vasárnap este véget ér a Sztárban Sztár idei évada, és kiderül, melyik kitartó versenyző érdemli ki a 2017 legsokoldalúbb előadója címet.
  • Szerző: Ripost

Mivel idén Horváth Tamás, Pápai Joci és Király Viktor mellett egy hölgy, Janicsák Veca is versenyben maradt, lehet, hogy négy évad után most először nő nyeri a versenyt. Hogy ez Vecának sikerül-e, vasárnap este kiderül, de a döntősök addig is megosztották a olvasóival, hogy miként élték meg az elmúlt tíz hetet, és mennyi san­szot látnak a saját győzelmükre.

Horváth Tamás - Győzni jött a műsorba

Az énekes az első perctől kezdve nem tagadja, hogy nyerni jött. Tamás klipjei már a műsor előtt meghódították az internetet, azonban szélesebb körű ismertséget a Sztárban Sztáros szereplése hozott számára. Az imitálás mellett a saját egyéniségét is beletette az adott produkcióba, így hamar népszerű lett a tévénézők körében.

„Úgy vagyok vele, hogy ha csinálok valamit, akkor azt képtelen vagyok félvállról venni, a maximumot szeretném nyújtani. Ezért az elmúlt tíz hetem kizárólag a Sztárban Sztárról szólt.

Kibéreltem egy tánctermet a városban, és ahogy volt egy kis szabadidőm, gyakoroltam, hogy a lehető legjobban hozzam az adott karaktert

– mondta el a %%-nak Tamás, aki a döntőben kedvence, Michael Jackson bőrébe bújhat.

„Azzal, hogy néhány percre ő lehetek, úgy érzem, már nyertem. Ettől függetlenül álszentség lenne azt állítanom, hogy nem vágyom a dobogó első fokára, hiszen nagyon jólesne a győzelem” – fogalmazott mosolyogva.

Király Viktor - Vecának szurkol

Az énekes szinte már mindent elért a zeneipar tévés szakaszában, amire egy művész vágyhat. 2008-ban az Év Hangja lett, amikor megnyerte a Megasztár negyedik szériáját, többször is indult A Dal című produkció­ban, 2015-ben pedig bejutott a The Voice amerikai változatába. Viktor nem irigyli a sikert senkitől, a Sztárban Sztárra jó buliként tekintett.

Vecának kifejezetten drukkol. „Nagyon szurkolok, hogy Veca nyerjen, mert úgy nem küzdött senki a színpadon, mint ő. Láttam, hogy mennyit készül minden produkciójára, és mivel nagyon tehetséges, szerintem megérdemli a győzelmet” – fogalmazott a %RIPOST%-nak Viktor.

Janicsák Veca - Az első női nyertes lehet

Az énekesnő által esély van arra, hogy idén először nő nyerje a Sztárban Sztárt. Õ maga is érzi a súlyát a vasárnapi döntőnek, izgatottan várja a show-t.

Természetesen van bennem izgalom, és biztos vagyok abban, hogy mindannyian teljes erőbedobással vágunk bele a fináléba.

Ez az adás szerintem inkább egy örömteli búcsúról szól majd, hiszen vasárnap ismét teljes létszámmal állhatunk színpadra” – mondta el Veca a %%-nak.

„Nagyon szerettem a műsort, jó lehetőség volt arra, hogy újabb oldalunkat mutassuk meg a közönségnek, de kicsit már várom, hogy visszabújhassak a saját bőrömbe. Kettős érzéssel tölt el a döntő hete, hiszen örülök, hogy végre több időt szentelhetek majd a családomnak, illetve az egyéb teendőimnek, de egy hosszú és izgalmas kaland végéhez értünk.”

Pápai Joci - Rajta lehetett a legtöbbet nevetni

Az Eurovízió idei magyar indulójának humoros oldalát ismerhette meg a közönség. Szinte minden adásban megnevettette a nézőket, még akkor is, ha komoly dalt adott elő. Joci teljesítménye sokszor hullámzó volt, ám minden lehetetlen helyzetben felszabadultan viselkedett, így a rajongók szeretete és számos vicces megnyilvánulása a döntőbe repítették.

Majkával vívott szórakoztató szócsatáik pikantériát adtak a műsornak, így a játékostársai által csak Jucikának becézett énekesnek nagy esélye van a győzelemre.

És ezeket olvastad már?