SHOWBIZ

Hazai énekesek otthonába látogat el a Sláger FM

Maradj otthon címen videosorozatot indított útjára a Sláger FM, amelyben a hazai zenei élet képviselőit – valamint a Sláger FM műsorvezetőit – otthoni önkéntes karanténjukból szólaltatják meg, videointerjú keretében.
  • Szerző: ripost

Naponta újabb és újabb videointerjúval jelentkezik a 95.8 Sláger FM, amely saját csatornát indított a legnagyobb videomegosztó oldalon, Maradj otthon elnevezéssel.

Fotó: Sláger FM

A videointerjúkban – melyet Pordán Petra műsorvezető készít – a hazai zenei élet képviselőit szólaltatják meg otthoni önkéntes karanténjukból. A rádió ezzel is szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a kialakult helyzet miatt – aki csak teheti – maradjon otthon, így lassítva a járvány terjedését.

„Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a kialakult járványügyi helyzetben továbbra is változatlan formában és színvonalon biztosítsuk a legnagyobb slágereket hallgatóink számára. Elérhetőségeink – telefon, Viber, Facebook, Instagram – változatlanul élnek, ahogy weboldalunk és applikációnk is. Emellett tovább növeltük videós tartalmaink, melyek a rádió Youtube-csatornáján érhetőek el. Itt indítottuk el ’Maradj otthon’ csatornánk, ahol a hazai zenei élet előadóit, képviselőit szólaltatjuk meg, otthonaikban, videointerjú formájában. Ezzel is szeretnénk felhívni a figyelmet az otthonmaradás fontosságára, melyet az előadók, zenészek jelentős része is követ” – mondta Ürge Dezső, a Sláger FM vezérigazgatója.

A ’Maradj otthon’ beszélgetései ERRE a linkre kattintva érhetőek el.

És ezeket olvastad már?