sláger fm

76 találat
HŰHA

Liptai Claudia: A haszontalanságot utálom a legjobban

A műsorvezető még lánya tanácsát is kikérte.

SHOWBIZ

Összefogtak a Sláger FM műsorvezetői: tippeket adnak az otthoni időtöltéshez

A rádió munkatársai folyamatosan hangsúlyozzák: aki teheti, maradjon otthon a kialakult járványügyi helyzetben. Most videoüzenetben adnak tippeket, mivel lehet eltölteni az időt az otthoni karanténban.

SHOWBIZ

Hazai énekesek otthonába látogat el a Sláger FM

Maradj otthon címen videosorozatot indított útjára a Sláger FM, amelyben a hazai zenei élet képviselőit – valamint a Sláger FM műsorvezetőit – otthoni önkéntes karanténjukból szólaltatják meg, videointerjú keretében.

SHOWBIZ

Otthoni adás: nem hagyják magukra a hallgatókat a Sláger FM műsorvezetői

A kialakult járványügyi helyzet ellenére is zavartalan a 95.8 Sláger FM élő adásfolyama. A műsorvezetők otthonukból vezetik a közönségkedvenc műsorokat.

SZTÁRDZSÚSZ

Jáksó László már otthonról vezet műsort, ezt gondolja a koronavírusról

A Sláger Reggel műsorvezetője szerint mindenkinek otthon kéne maradnia, aki csak teheti.

MANI

Egyre többen hallgatják a Sláger FM reggeli műsorát

Szinte azonnal a főváros és térségének meghatározó műsora lett a Jáksó vezette reggeli műsor.

SZTÁRDZSÚSZ

Voltak könnyek, volt vita: múltbéli döntéséről vallott L.L. Junior

A rapper a Sláger FM-en beszélt arról, miért döntött egykor úgy, hogy szólóban folytatja tovább a karrierjét.

HŰHA

Jáksó László: Balázs vagánynak tűnik, de nem az!

Tovább pörög a rádiós háború! Jáksó László kőkemény kritikát fogalmazott meg Sebestyén Balázsékról, a véleménye mellett pedig végsőkig kiáll. Már csak az a kérdés, mit szól ehhez a Rádió1 hármas fogata?

SZTÁR

Ez durva: Jáksó Lászlónak elege lett Balázsékból

A Sláger FM reggeli sávjának új műsorvezetője úgy döntött, kipakol a konkurens rádió hármasfogatáról. Szerinte a trió felett eljárt az idő és azt is csak megjátsszák, hogy jóban vannak…

SHOWBIZ

Jáksó 20 évet várt a reggeli rádióra

Mindennap 4.30-kor kel, és bár egyelőre elég kaotikus az élete, mégis rég volt ennyire kiegyensúlyozott Jáksó László. A népszerű rádiós január 7-én ült be a Sláger FM műsorvezetői székébe.

SHOWBIZ

Beszámolt Jáksó László: Így indult a reggele

Sorozatok iránti rajongása inspirálta a Sláger Reggel műsorvezetőjét arra, hogy az idei év első adását a magyar sorozatoknak szentelje.

SZTÁRDZSÚSZ

Nagy visszatérés: Mostantól ez a magyar rádiós ébreszti a hallgatókat

A rádiós elképesztő rutint és tapasztalatot tudhat a háta mögött.

SZTÁR

Az ígéret szép szó: Dalban mondta el a magyar olimpikon

Ha nem tudtad, mi hiányzik a napodból, akkor segítünk! Bárdosi Sanyi éneke és tánca biztosan nem maradhat ki neked sem!

SHOWBIZ

Ezért irigykednek Király Lindára a tengerentúli barátai

Az énekesnő Amerikában született, de jelenleg Magyarországon él. A tengerentúli karácsonyozás egyáltalán nem hiányzik neki. Jól érzi magát itthon, amerikai ismerősei pedig irigylik azért, hogy Európában él.

SZTÁR

Sztárdömping és karácsonyi hangulat: 2,2 millió forintot gyűjtöttek a Sláger FM hallgatói

Hallgatói segítségével több, mint 2 millió forintot gyűjtött a 95.8 Sláger FM az Ökumenikus Segélyszervezet részére, amely mindent megtesz azért, hogy szebbé tegye a rászorulók számára az ünnepi időszakot.

MANI

Átalakult a 95.8 Sláger FM – Egyre fiatalabbak a hallgatók

Új zenei struktúrával és még több interaktív platform bevonásával bővült a 95.8 Sláger FM, amelyet egyre több fiatal választ.

SHOWBIZ

Új szerepben a magyar rádiós: ebben a műsorban fog feltűnni

Október 5-től, Pordán Petra műsorvezetésével jelentkezik az Ötcsillagos Sláger Reggel Extra, amelyben egy órán keresztül a hazai gasztronómia jeles képviselőié lesz a főszerep.

MANI

Álomkonyhával jutalmazza hallgatóit a Sláger FM

Szeptember 23-tól új nyereményjátékot indít a 95.8 Sláger FM, melynek keretében bárkinek lehetősége nyílik megnyerni egy álomkonyha háztartási gépeit.

SZTÁRDZSÚSZ

Mindenki elől titkolta: Megnősült a népszerű magyar műsorvezető

Jáksó László már jó ideje húzott gyűrűt szerelme ujjára.

SZTÁR

Horváth Tamás: Sosem felejtem el, hogy honnan jöttem

Egy évbe telt, hogy elkészüljön a legújabb Horváth Tamás sikersláger. A jókor, jó helyen lévő, abszolút hiteles énekes a kezdeti zökkenőkről, ugródeszkákról és feleségéről, mint múzsáról mesél a Sláger FM vasárnapi adásában.

SZTÁR

Időkapszula a Szigeten!

Már egy hét sincs hátra, hogy kezdetét vegye Magyarország legnagyobb, világhírű fesztiválja, a Sziget! A Sláger FM Színpad a tavalyi nagysikerű bulisorozat után ismét hazai zenészekkel tömve várja a '90-es évek szerelmeseit. Fellép a ShyGys, Animal Ca

SZTÁR

Új oldaláról mutatkozott be Növényi Norbi: ezzel a nagymamákat is felülmúlja!

A Sláger FM stúdiója ideiglenes konyhává alakult át, ahol is a szezonnak megfelelve Növényi Norbi vezetésével a Sláger Reggel műsorvezetői sárgabaracklekvárt főztek a hallgatók tippjei alapján. Az eredmény minden készítő várakozását felülmúlta!

SZTÁR

Bagi Iván: "Nem tudtam felszabadulni, egy görcsös személyiség voltam"

A Sláger Téma című műsorban Ernyey Béla, Havas Henrik, Vitray Tamás és Fábry Sándor is megelevenedik - legalábbis hangban, Bagi Iván előadásában. A népszerű humorista Kalmár Tibor vendégeként mesél karrierjéről, a Bagi-Nacsa páros néhány kulisszatitkáról,

SZTÁR

Egy hetvenéves úr happolta el az utolsó két Backstreet Boys jegyet

A budapesti Backstreet Boys koncertre hamar elfogytak a jegyek, az utolsó párat a Sláger FM nyereményjátékában való helytállással lehetett megszerezni. A legutolsó páros jegyet egy hetvenéves úr kaparintotta meg fanatikus rajongó lányának, akiről utólag k

SZTÁR

Nagy Feró legújabb kihívásáról vallott

Két nap múlva felcsendül az Ingyenes Szabadságkoncert a rendszerváltás harmincéves jubileumára. A rendezvény házigazdája Nagy Feró lesz, aki ideiglenes műsorvezetőként is vidámságot és rock and rollt csempész majd a résztvevők szívébe!

SZTÁR

Sztár lemezlovasokat fűzött be a Sláger FM az új műsorához

Óriási bulival ünnepelték csütörtökön este a Sláger FM munkatársai és partnerei a rádió új műsorának bemutatóját. A Sláger DJ-ben a már megszokott sztár DJ-k mellé újak is érkeznek, akiket mostantól péntek és szombat este bárki hallhat a 95.8-as frekvenci

ÉLETMÓDI

Sláger Tábor néven szervez nyári gyermektábort az Ökumenikus Segélyszervezet

A hátrányos helyzetű gyermekeknek idén a Sláger FM segítségével szervez fejlesztő élménytábort az Ökumenikus Segélyszervezet. A karitatív szervezet bentlakásos táboraiban nyáron összesen 75 gyermek vehet részt Kastélyosdombón, a napközis táborokban pedig

MANI

A siker maradandó: a Sláger FM tovább hódít

A főváros egyik favorit csatornája, a Sláger FM a korábbi Rock FM 95.8-as sávját megvásárolva februártól kétszer több embert ér el. A "költözést" ráadásul egy elképesztő nyereményjátékkal spékelte meg, amelynek keretében naponta százezreket osztanak szét