SHOWBIZ

Hatalmas siker, így tért vissza a színpadra Demjén Ferenc – fotók

December 30-án újra felcsendültek Demjén Ferenc legendás slágerei. A Kossuth-díjas énekes hatalmas bulit csapott az Arénában, és megígérte, jövőre visszatér!
  • Szerző: RIPOST

Egy tűt sem lehetett leejteni, akkora tömeg gyűlt össze Demjén Ferenc év végi koncertjén a Papp László Arénában. Már a kapunyitás előtt elkezdtek érkezni az emberek, akik alig várták, hogy együtt énekelhessék Rózsival a legnagyobb slágereket. Akadtak azonban olyan lelkes rajongók is, akik kénytelenek voltak a szerencsére bízni magukat, hiszen már hónapokkal korábban elfogytak a jegyek. Ők egy táblát szorongatva vártak, hátha valakinél akad egy felesleges belépő.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Már délután kijöttem, hogy hátha mellém áll a szerencse. Szinte a lehetetlenre vállalkoztam, mert ha belegondolok, ki lenne az a bolond, aki eladná a Demjén Rózsi koncertjegyét... Nekem azonban ez bármennyit megér, körülbelül negyvenezer forinttal készültem” – mondta a -nak még a koncert előtt az egyik rajongó. Akiknek még időben sikerült lecsapniuk a jegyekre, ők igazán örülhettek, ám szigorú szabályokat kellett követniük, hogy bejuthassanak az Arénába. Nemcsak a rajongóknak, de a stábnak is komoly előírásokat kellett követnie, hogy a művész a lehető legjobb körülmények között tudjon felkészülni a koncertre.

A hangulatra azonban nem lehetett panasz. Ahogy Demjén kilépett a színpadra, szinte felrobbant az Aréna, a kicsik és a nagyok együtt énekelték a legnagyobb slágereket. A Kossuth-díjas énekes ráadásul még tudta fokozni a hangulatot. Bejelentette: jövőre is lesz év végi koncertje!

„Alig vártam, hogy visszatérhessek a színpadra! Természetesen jövőre is itt leszünk! Szeretlek benneteket!” – mondta a színpadon állva Rózsi, az embereknek pedig több sem kellett, hatalmas örömben törtek ki. A kétórás előadás végén alig akarták leengedni a színpadról, ám az énekes egy szívbemarkoló üzenettel készült, ami a betegségére emlékeztette a nézőket. Ezt egy kivetőn keresztül közvetítették.

„Köszönöm a mindenható Istennek, hogy nem engedte el a kezem. Feleségemnek, Rebeccának a gondoskodó szeretetét, hogy mindennap mellettem volt ezekben a nehéz hónapokban. Köszönöm, azoknak, akik imádkoztak értem, és a rengeteg szeretetet, ami felém áradt a közösségi médián keresztül. Külön öröm, hogy ennyien eljöttek a mai napon. Hiszem, hogy nem valaminek a végét, hanem egy új korszak kezdetét láttátok” – zárta a koncertet Demjén, aki a stábtagoknak, barátainak, zenésztársainak és az orvosainak is külön hálát mondott.

 

És ezeket olvastad már?