SHOWBIZ

Hatalmas a tét: a végkimerülés határára kerültek az Exatlon Hungary versenyzői

Ahogy közeledik a végéhez az Exatlon Hungary idei évada, úgy válik egyre feszültebbé és aggasztóbbá a helyzet. Többen könnyekben törtek ki.
címkék:
  • Szerző: ripost

Egyre csak nő a feszültség az Exatlon Hungary háza táján. A verseny egyéni szakasza közeledik, ami nem csak fizikailag, de mentálisan és lelkileg is rendkívül megterhelő lesz számukra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pedig már így is nagyon ki vannak merülve, az elmúlt hónapok számos nehézséget hoztak számukra.

Exatlon Hungary: A verseny egyre fokozódik

Exatlon Hungary: A helyzet egyre fokozódik

„Hónapokig egy zárt közösségben, a családtól, barátoktól, szerelmektől távol egyébként is nehéz. Ha ehhez még azt is hozzáadjuk, hogy ennek kőkemény tétje van, extra nehéz. Nem csoda, hogy egyre több a veszekedés, feszültség, kiborulás, összeomlás. Mert itt nem elég a fizikai erő, az ügyesség. Az lesz a befutó, aki mentálisan nagyon erős, és aki ki tud zárni mindent az akadálypályákon!” – mondta el a Borsnak Makai Gábor klinikai szakpszichológus.

A kihívók időközben a második végjátékot is elvesztették, így már biztos, hogy közülük párbajozik két lány. A biztos párbajozó Ferenc Vivien lelki társa, barátnője, Kőnig Anna nagyon fél, hogy utolsó szövetségesét is elveszíti, ezért zokogásban tört ki.

Ujvári Iza az új versenyzők közül a leggyorsabban alkalmazkodott a versenyhez, hamar „megérkezett” az Exatlonba. Egymás után hozta a pontokat, de csúnya térdsérülést szerzett, ami miatt két hete nem versenyezhet. A futballjátékost belülről emészti, hogy nem tehet hozzá a Bajnokok játékához.

Fülöp Marcinak nem alakul jól az exatlonos pályafutása. Kevéssel azután, hogy csatlakozott a Kihívókhoz, párbajoznia kell. S bár kiejtette Cservenák Csepelt a versenyből, azóta nem megy jól neki a játék, ezért sírva borult ki csapattársai előtt. S ha ez nem lenne elég, még le is sérült.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?