SHOWBIZ

Drámai pillanatok: mentő vitte el a forgatásról a TV2 sztárját

A Lőczi család Katikája súlyos sérülést szenvedett.
  • Szerző: RIPOST

A Lőczi család nap mint nap erején felül teljesít a Fuss család, fuss! versenyében, ám az egységet egy súlyos sérülés rázta meg. A csapat legmotiváltabb tagja, Katika mindig az utolsó pillanatig küzd, a siker érdekében pedig képes volt eltitkolni családja elő, mekkora fájdalom kínozza.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„A napi futamok után próbáltam leplezni a fájdalmam, de látták a fiúk, hogy valami nem stimmel. Nem akartam kimutatni, hogy mennyire fáj a lábam, és őket is arra kértem, hogy ne kérdezgessenek erről” – kezdte a -nak Katika, akik napokig titkolta a sérülését. A dolog azonban odáig fajult, hogy az édesanyának olyan erős fájdalmai lettek, hogy mentőt kellett hívni hozzá. Katika azonban még ekkor is tiltakozott a segítség ellen.

„Az orvosoknak is mondtam, hogy gyorsan csináljanak valamit, ami enyhíti a fájdalmamat, aztán hagyjanak békén. Kössék le, fáslizzák be a lábamat. A többit megoldom én. Nekem csak az lebegett a szemem előtt, hogy versenyezhessek” - mondta a piros csapat játékosa. A kórházban azonban nem várt dolgot közöltek a doktorok. „A kórházban próbáltam még meggyőzni az orvosokat, hogy pályára állhassak. Ám amit közöltek, az egy hatalmas törés volt nekem lelkileg” - árulta el Katika. A szerda esti adásból kiderül, pontosan mi történt a játékossal, illetve az, hogy folytathatja-e az édesanya a versenyt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?