SHOWBIZ

Borult a bili: A luxusfeleség páros lábbal szállt bele Jolly barátnőjébe

Egyre inkább élesedni látszik a Farm VIP piros csapatában kialakult ellentét, ami ketté is szakította az egységet. A pirosak nagy része úgy látja, hogy Jolly és Barbi alkotják az egyik tábort, míg ők a másikat.
  • Szerző: Buster

Hétfő este a Farm VIP háttérműsorában találkozott egymással Szuperák Barbara és Nagy Noémi, akik a piros csapatot erősítették a TV2 kalandreality-jében. A műsorvezető, Demcsák Zsuzsa arra tett kísérletet, hogy elsimítsa az ellentétet, ami a játék során kialakult a Jolly és Barbi, illetve a csapat többi tagja között.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A mulatós sztár barátnője és az egykori luxusfeleség végül nem jutott dűlőre. A Barbie művésznéven ténykedő énekesnő ugyanis még most is nehezen viselte a kritikát, amit játékostársa megfogalmazott vele és Jolly-val szemben.

„Azt éreztem a játék alatt, hogy eszköztelen vagyok, hiszen azon kívül, hogy megpróbálunk tisztán és nyíltan beszélni, nem tudom, hogy mi mást lehetne tenni. Volt egy csapat és volt a Jolly és a Barbie. Így voltunk kettészakadva. És az nem igaz, hogy valaki nem veszi észre, hogy az ember próbál jó szándékkal mondani dolgokat. Olyan nincs, hogy a forgalommal szemben mész az autópályán és nem veszed észre és azt gondolod, hogy ők a hülyék. Csak annyit kellett volna, hogy tényleg odafigyelnek. Vagy csak leülnek öt percre és mérlegelnek, hogy biztos nekik van-e igazuk. Barbie sosem kérdezett, csak utasított és egy idő után mindenkinek ebből lett elege” – mondta Barbie szemébe Noémi a Farm VIP háttérműsorában.

Farm VIP

Egymásnak feszült Szuperák Barbie és Nagy Noémi (Fotó: TV2)

Jolly kedvese erre ismét sértődötten reagált és közölte egykori játékostársával, hogy éppen benne csalódott a legnagyobbat. „Nem volt bennem félelem a védettségi játék és a farmgyűlés előtt. Inkább csalódottságot éreztem, mert olyan embereknél kezdtem észrevenni furcsa momentumokat, akiktől nem vártam. Elindult a taktika. Mindenki féltette a hátsóját. Nekem nem tetszett, hogy egy-két ember azonnal elkezdett máshogy állni a másikhoz. Ott volt például a Noémi is. Benne csalódtam a legnagyobbat” - vágott vissza az énekesnő, akinek szavaira Noémi azonnal reagált.

„Én szóltam, hogy meneteltek egy szakadék felé, te pedig megsértődtél rám, hogy én nem ugrottam veletek vígan. Azt gondolom, hogy én a hülyeségben nem tudtalak tovább támogatni titeket. Ott voltam, fogtam a kezed, kedves és türelmes voltam veled. Próbáltam segíteni. De van egy határ...– mondta az egykori luxusfeleség.

Hogy a ma esti farmgyűlésen csúcsosodik-e az ellentét, az kiderül kedd este a TV2 képernyőjén.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?