SHOWBIZ

„Rossz érzés volt” – nem tudott örülni győzelmének a Kihívó

Buzás Dóri elsőként jutott be a legjobb három női versenyző közé, azonban öröme nem volt felhőtlen. Azt is elárulta, hogy miért.
  • Szerző: Ripost

Buzás Dóri elsőként jutott be az Exatlon Hungary legjobb három női versenyzője közé! A Kihívó elképesztő formában van, hiszen múlt csütörtökön, az egyéni viadal kezdetekor a millió forintos játszmát is ő nyerte a lányok közül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ám Dóri mégsem tud örülni a győzelmének...

Buzás Dóri

Buzás Dóri nem tudott örülni a győzelmének (Fotó: Instagram / TV2)

„Sosem szerettem kék lányokkal futni, nehezen zártam ki ezt a tényezőt mindig, így az egyéni küzdelmek kezdetekor sem voltam felhőtlenül boldog. A milliós játszma persze adott némi tapasztalatot, ott sikerült magamra figyelni, de tudtam, hogy számomra az lesz a legnagyobb kihívás, hogy ki tudjam zárni az érzelmeimet és ne foglalkozzak azzal, ki áll mellettem a pályán, csak magammal törődjek” – kezdte lapunknak Dóri, aki nem tudott felhőtlenül örülni a győzelmének, hiszen két csapattársa sorsa még bizonytalan.

„Úgy érzem, hogy a négyek viadalán sikerült kellően fókuszáltnak lennem, amiben segített a milliós játszma tapasztalata, illetve a helyzet újdonsága. Kizártam az érzelmes oldalam, így sikerült nyernem. Mégsem voltam boldog, és hiába örültem a győzelmemnek, ezt igazán nem tudtam kimutatni, pedig tudtam, nem csak a pályát, hanem saját magamat is legyőztem, és sok kis korlátot sikerült átlépnem ezzel a győzelemmel. Mégis rossz érzés volt, hogy ott van mellettem két Kihívó lány, akikkel hónapok óta csapattársként versenyzünk és ők csalódottak, nem éreztem, hogy nekem felszabadultan örülnöm kellene ebben a helyzetben. Nagyon új és szokatlan helyzet ez„ – tette hozzá a Kihívó.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?