SHOWBIZ

Eltört a mécses, a kamerák előtt borult ki a TV2 sztárja

Kocsis Alexandra sorsdöntő helyzetben nem tudott pontot szerezni a csapatának.
  • Szerző: RIPOST

A szerdai előnyjáték ismét rengeteg izgalmat tartogatott az Exatlon nézői számára, de drámai pillanatokban sem volt hiány. Ez nem is csoda, hiszen mindkét csapat nyerni akart, sokáig szinte fej-fej mellett haladtak, ám mikor 6:7 volt az állás a Kihívók javára, a pirosak versenyzője, Kocsis Alexandra nem tudott kiegyenlíteni, ráadásul a végén a kékek örülhettek. A sportolót ez annyira megviselte, hogy a pálya szélén sírásban tört ki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Nagyon rossz most, hogy nem sikerült kiegyenlítenem egy ilyen fontos napon. Rettenetes érzés, nem ment a totem dobás, ami iszonyúan bánt, közöm nem volt hozzá... Ilyenkor senki nem tud megvigasztalni, inkább szeretek elvonulni, magamban rendezni a dolgokat, végig gondolni. Utána a csapattal úgyis átbeszéljük, kivesézzük a történéseket, és tudom, ott lesznek mellettem egytől egyig” – mondta lapunknak a megtört Bajnok. Ám nem csak nála tört el a mécses. A pirosak új játékosa, Koloszár Enikő már az adás előtt is a könnyeivel küzdött, úgy érzi, nem tud beilleszkedni a Bajnokok közé.

„A csapattal kapcsolatban nincs semmi olyan frusztrációm, hogy ne kedvelnének, de nem feltétlenül érdeklődőek, nyilván játszani jöttek ők is, meg én is. Ez egy verseny, nem azért jöttünk, hogy legjobb barátokat keressünk, viszont ők már összeszoktak, és nehezebben fogadnak be egy új embert” – árulta el a -nak Enikő, akit éppen Szandi próbált vigasztalni. Ennek ellenére reméli, hogy a helyzet hamarosan megváltozik, és ő is teljes értékű csapattagnak érezheti magát a Bajnokok között.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

 

És ezeket olvastad már?