SHOWBIZ

Ebben nagyon szigorú Liptai Claudia, az arcához csak egy ember nyúlhat

A sztár arról is beszélt, hogy mit szeret magán leginkább. Állítja, természetességre törekszik!
  • Szerző: Ripost

Liptai Claudia arcához négy éve már csak egyetlen ember, Véger Fibi nyúlhat, aki sminkesként még az esküvőjére is elkísérte, a kamerák előtt pedig állandó társa.

A sminkmester a Borsnak elárulta azokat a trükköket, amikkel alkalomról alkalomra dívát varázsol Clauból. "Claudiának tökéletesen arányos az arca, nagyon szeretem az ilyen formát, jól sminkelhető, és sokféle smink jól áll neki" – magyarázta Fibi.

"Legtöbbször ő határozza meg, hogy egy-egy alkalomkor mit szeretne magán látni, de teljesen megbízik a javaslatomban is. Elsősorban mindig a ruhát kell figyelembe vennünk, amiben adott este lesz, ehhez készül a smink és a haj is" – mondta a szakértő, aki imádja Claudia természetes, szeplős arcát.

"A szeplő nem szégyenfolt, hanem még divatos is, semmiképp nem szabad elfedni! Egyébként már évek óta nem használok vakolatszerű alapozókat senkin, Claudián sem, így neki is mindig látható marad egy-két szépségpötty. Ezeket egyébként Clau is szereti magán, még a száján is van, és érdemes is őket nem elfedni vastag sminkkel, ugyanis jó tíz évvel fiatalabbnak látszik tőlük az arc."

A szakember azt is elárulta, Clau arcán nemcsak szeplők, hanem egy kis pirosság is van, ezt viszont rendre eltüntetik. Mindez egyébként alkalmanként egy-másfél órába telik, ennyi idő, amíg elkészül a tökéletes smink.

"Nagyon szeretem, ahogy Fibi sminkel, ő ugyanis nem egy babát lát, hanem a teljes arcomat. Mindig a legjobbat szeretné kihozni belőlem. Egyébként ami a szerencsétlensége, az a szerencséje is az arcomnak, ez a kerek forma, mert emiatt kevésbé ráncosodom, és talán sokféleképpen sminkelhető" – mondta a Borsnak Claudia, hozzátéve: épp emiatt a kerekdedség miatt van szükség olykor a kontúrozásra. Ahogy egyébként sminkese, a műsorvezető is a szemét kedveli a legjobban az arcán.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiramisu-variációk karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?