FÜLES

Friss hírek érkeztek Sas József állapotáról, így érzi magát a humorista

Egyre jobban van Sas József! A humorista szépen gyógyul, visszajött az étvágya, jókat eszik, és előszeretettel szaval verseket a családnak is. Felesége reméli, hogy még visszatérhet a színpadra.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy hónapja lábadozik otthonában Sas József. A humorista még a thaiföldi nyaralásuk alkalmával kapott kétoldali agyvérzést, azonnal hazaszállították és hónapokon keresztül kórházban kezelték. Az orvosok szerint a kabarékirály elméje nem sérült, egyedül fizikailag kell utolérnie magát. Bár a hírek szerint már képes pár lépést segítség nélkül sétálni, a teljes felépüléséig még hosszú út vezet. A művész felesége, Zsuzsa asszony azonban egyre bizakodóbb az állapotával kapcsolatban. A -nak elmondta, nagyon jót tett férjének, hogy otthonában pihenhet, szerettei körében látványos a javulása.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Szépen halad a rehabilitációja Józsinak! Folyamatosan gyógytornán vesz részt, szakápoló vigyáz rá, és én is virrasztok mellette 24 órában. Nem vagyunk könnyű helyzetben, de mindent megteszünk érte, szerencsére van segítségem” – kezdte lapunknak Zsuzsa asszony, aki azt is elárulta, mióta otthon lábadozik a humorista olyan, mintha kicserélték volna.

„Nagyon jó ellátásban volt részünk a kórházban, de a férjem itthon érzi igazán jól magát. Összehasonlíthatatlanul jobban van most! Jókat főzök neki, nemrég paprikás csirkét csináltam, azt nagyon szereti. Rengeteg gyümölcsöt eszik, látványos a javulása! Szellemileg teljesen friss, verseket szaval, énekel, fizikailag pedig szakemberek segítenek, hogy minél gyorsabban javuljon az állapota” - mesélte mosolyogva a humorista felesége, aki végtelenül bizakodó férje állapotával kapcsolatban. A család reméli, hogy a művész újra szórakoztathatja majd a közönségét.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a napilap hétfői számát az újságárusoknál!

címkék: