SZTÁRDZSÚSZ

Lemondta a nyilvános edzéseit Rubint Réka

A fitneszedző a közelgő táborait is későbbre halasztja, a fennmaradó időszakban pedig még többet koncentrál a családjára.
  • Szerző: ripost

Rubint Réka és alakreformcsapata is megsínyli a koronavírust. A fitneszedző a hatályos kormányrendeletet szem előtt tartva minden közelgő edzését lemondta, ráadásul a két legközelebbi táborát is el kellett halasztania, többek között az áprilisi, kubai táborát is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Közel vannak az időpontok, és egyre felfokozottabb a hangulat. Nagyon sokan félnek, és sajnos nem is igazán tudhatjuk, mitől. Egyébként is a megelőzésben hiszek, ennek pedig nagyon fontos eleme, hogy ne tegyük ki magunkat és a családunkat olyan kockázatnak, amelynek következményét soha senki nem bocsátaná meg magának, én pedig vég­képp nem” – hangsúlyozta a Borsnak Réka, aki a rendkívüli hely­zet miatt kénytelen a sok utazással járó életét átalakítani.

Réka a felszabaduló idejében igyekszik még többet foglalkozni a családjával, a követőinek videón tart tornát, és bízik abban, hogy hamarosan már csak egy rossz emlék lesz a vírus.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?