HŰHA

Oszvald Marika: Ha Afrikában elrabolnak, majd énekelek nekik

A 67 éves művésznőre élete legveszélyesebb és egyben legizgalmasabb kalandja vár.
  • Szerző: Buster

Oszvald Marika soha nem ment a szomszédba egy kis vagányságért, de a Budapest–Bamako Rallyval most családja és barátai szerint is messze túllőtt a célon. Maguk a szervezők is azt mondják, hogy mindenki csak saját felelősségére vállalja a megmérettetést még úgy is, hogy hosszú évek óta jó viszonyt ápolnak az érintett afrikai országok kormányaival és a legtöbb helyen a katonaság gondoskodik a biztonságról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A politikai és biztonsági helyzet még így sem túl bizalomkeltő. Mauritániában például sokáig rendszeresen voltak emberrablások, Maliban pedig teljes a káosz és polgárháborús körülmények vannak. Az Operettszínház Kossuth-díjas szubrettje a rá és versenyzőtársaira váró veszélyek ellenére is eltántoríthatatlan. Gőzerővel készül a férfiak számára is nehéz utazásra.

„Nem lesz itt semmi baj! Karakán nő vagyok és már arra is kész tervem van, hogy mit teszek, ha elrabolnának. Nos, koloratúrszopránra váltok, és addig fogok sikítva énekelni, amíg az elrablóim nem könyörögnek, hogy menjek már a fenébe. Szerintem a végén még ők adnának pénzt, csak, hogy ne lássanak többet”

– nevette el magát az Operettszínház sztárja, aki a napilap pénteki számában arról is mesél, hogyan keveredett bele a kalandba. A lapban megszólal az a férfi is, aki mellett navigátor szerepet vállalt a színésznő

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?