FÜLES

„Óriási szerelem van” – Csuti bármit megtenne a családjáért

Rajong szerelméért Csuti, aki macsóból szelídült mintaférjé és apává.
  • Szerző: Ripost

Nem titok, Szabó András Csuti falta a nőket egészen addig, míg bele nem szeretett Kulcsár Edinába. Azóta nincs más nő az életében, megszelídült. Mióta két éve megszületett kisfia, Meddox és idén kislánya, Nina, kenyérre lehet kenni. Könnyekig meghatódik, ha a gyermekeiről mesél.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Ez így igaz, óriási szerelem van” – mondja mosolyogva a Borsnak Csuti.

„Az elmúlt időszakban a fiam lett az életem meghatározó szereplője. Persze a kislányom is, de neki még elsősorban az anyukájára van szüksége. Az szavakkal leírhatatlan, hogy mit érzek, amikor Medi hozzám ér, megfogja a kezem, ha hív játszani, az, hogy ő van. Most is beleborzongok, hogy beszélek róla. Ezt iszonyatosan menő megélni. Megszületsz, élsz, alakítod a sorsod, de amikor elég érett leszel arra, hogy önmagadat a családban harmadik, negyedik helyre rangsorolod, hogy a feleségednek és a gyerekeidnek mindene meglegyen, akkor leszel igazán férfi.”

Kulcsár Edináért bármit megtenne a férje
Fotó: Bors

Csuti azt sem titkolja, hogy Edina előtt jött-ment a világban, megtett mindent, amihez kedve szottyant.

„De jött ő, és egy csapásra minden megváltozott. Hiszek abban, hogy jó, ha egy férfi tapasztal, kipróbálja magát, itt, ott, amott. Így ha jön valaki, már nem vágyik tapasztalásra, olyanra, ami rosszat tenne a kapcsolatnak. Azért, hogy ez örökre megmaradjon, mindenre kész vagyok. A legmenőbb dolog kötődni valakihez, egyformán gondolkodni, érezni. Mindegy a múlt, az csak hozzásegített ahhoz, hogy ilyenek legyünk” – magyarázta a macsóból lett apa, aki azt is elismeri, hogy a házasságukban akadnak nehezebb napok, de együtt minden problémát megoldanak.

A gyerekekkel lett teljes a boldogság
Fotó: Instagram / @csut.i

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?