LOVE

Az egészségügyben dolgozókért szólt Kulcsár Edina és Csuti tapsa

A kismama és férje is bekapcsolódtak abba a kezdeményezésbe, miszerint mindenki tapsolja meg az egészségügyi dolgozókat.
  • Szerző: ripost

Kulcsár Edina és férje, Csuti is csatlakoztak ahhoz a civil kezdeményezéshez, miszerint minden este nyolc órakor tapssal köszönjék meg az egészségügyi dolgozók áldozatos munkáját a veszélyhelyzet idején.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

A taps éppúgy szól az orvosoknak, nővéreknek, mint a szociális- és idősellátásban dolgozóknak, illetve a patikusoknak. Ennek a kezdeményezésnek volt a része Kulcsár Edina és férje, Csuti, akik több, mint egy hete önkéntes karanténban vannak.

„Volt egy felhívás a liftben, hogy minden este nyolc órakor tapsoljuk meg az egészségügyben dolgozókat” – árulta el Csuti, akit felháborít, hogy sokan nem veszik komolyan a kérést: maradj otthon.

„Csapatmunkára lenne szükség, hogy mindenki egy hajóban üljön, és egy irányba evezzen! Ezen a hajón mi magunk verjük a legnagyobb éket és tudatosan tartunk ellen egymásnak! Nem tudom miért, egyszerűen nem értem az okát és nem is szeretnék okoskodni, hiszen úgysem tudok tenni ellene!” – fogalmazott a műsorvezető, aki mindezek ellenére úgy döntött, kitart és otthon marad, ameddig csak szükséges.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?