SZTÁR

Nagy Feró legújabb kihívásáról vallott

Két nap múlva felcsendül az Ingyenes Szabadságkoncert a rendszerváltás harmincéves jubileumára. A rendezvény házigazdája Nagy Feró lesz, aki ideiglenes mûsorvezetőként is vidámságot és rock and rollt csempész majd a résztvevők szívébe!

A rendszerváltás harmincadik évfordulója alkalmából Ingyenes Szabadságkoncert 30 Éve Szabadon címen tartanak rendezvényt a Hősök terén június 16-án, hogy megünnepeljék a 30 éve történt rendszerváltást. Az eseményen, melyet Nagy Feró vezet majd, fellép többek között Vincze Lilla, a KFT, az Emelet, az R-Go, a Beatrice, Vastag Csaba, Varga Miklós, Homonyik Sándor, Keresztes Ildikó, a Republic, a Piramis és Jankai Béla is, aki a Sláger Reggel vendége volt.

Telefonon jelentkezett be a műsorba Nagy Feró, aki elmondta, hogy bulira szeretné venni a konferálást, azt szeretné, ha egy vidám, hangulatos eseményt bonyolítanának le.

„Az a fontos, hogy vidámság és rock and roll legyen! Tegnap kaptam a főpróbára jegyzeteket, de rájöttem, hogy úgyis elvisz majd a pillanat heve, nem tudok a papírra koncentrálni. Ugyanakkor tele vagyok izgalommal és várakozással”

– jelentette ki a Beatrice frontembere.

Jankai Béla a Sláger FM hallgatóinak elmondta: az előadókat 40 fős szimfonikus zenekar és 30 fős kórus kíséri, a színpad 34 méter széles lesz, minden zenekar három-három dalt fog előadni. A koncert elején a Magyar Honvédség Gripen vadászgépei húznak át a Hősök tere felett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?