SZTÁR

Most derült ki Diana hercegnő nagy titka: így üzent Károly hercegnek

Sokan felfigyeltek arra, hogy Diana hercegnő különösen nézett ki az esküvője előtt.
  • Szerző: Ripost

Diana hercegnő kétségkívül stílusikon volt, milliók próbálták követni az öltözködési szokásait. A ruhái és az ékszerei azonban üzeneteket is hordoztak: hol gesztusértékkel bírtak, hol az érzelmi állapotát tükrözték.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Így történt esküvője előtt is, ahol az ékszereivel üzent: nagyon szerelmes.

Egy pólómeccsre látogatott el Windsorba, Károly herceg is játszott a mérkőzésen. A fotósok a pálya szélén kapták lencsevére egy igazán különös kiegészítővel: két órát viselt a csuklóján.

Az egyik természetesen az övé volt, a másik Károly hercegé. A herceg adta neki megőrzésre, Diana pedig kabalaként viselte.

A hercegnő ekkor még fülig szerelmes volt a trónörökösbe, bár az tény, hogy Kamilla miatt már akkor is kétségek gyötörték. Dianához közel álló források szerint már az esküvőjük előtt is megkérdezte Károlyt, aggódnia kell-e Kamilla miatt.

Károly persze mindent tagadott. Azonban Diana szíve összetört, amikor nem sokkal az esküvőjük előtt bement a herceg személyi titkárához, és az asztalon meglátott egy csomagot, Kamillának címezve.

A dobozban egy arany karkötő volt a G és F betűkkel, amely Károly és Kamilla beceneveire utalt. Diana könnyekben tört ki, bár állították neki: ez a búcsúajándék, és Károly elhagyja Kamillát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?