SZTÁR

Minden eddiginél látványosabb koncertre készül a Kelemen Kabátban

Miközben bemutatták a Végtelen című dalukhoz készült klipet a VOLT Film augusztusban indult utazós mozijának – a Road Movie – egyik epizódjaként, minden eddiginél fergetegesebb bulira készülnek, ami nem más, mint az „Egy Van” című EP bemutató nagykoncertjük március 6-án az Akváriumban.
  • Szerző: RIPOST

Akik voltak már Kelemen Kabátban koncerten, jól tudják, hogy a zenekar mindig is nagy hangsúlyt fektet a látványra és a hangzásra, azaz arra, hogy a fellépésük soha ne „csak” egy koncert legyen, hanem sokkal inkább egy komplex élmény: hogy ez mennyire így van, arról mindenki meggyőződhet majd az Akvárium klubban március 6-án.

A Kelemen Kabátban „Egy Van” című dalával karácsony előtt ajándékozta meg a rajongókat, de most a szerzemény címét viselő EP lemezbemutató koncertjén élőben is meghallgathatjuk – több Kelemen sláger mellett. Bár már elmúltak az ünnepek, de ez nem jelent semmit, hiszen a zenekar mindig is kedves, vicces szövegekkel lepte meg a közönséget.

„A dal fő üzenete az hogy az emberek egymásra figyeljenek, időt és élményeket ajándékozzanak tárgyak helyett. Sajnos a modern társadalom jelentős része mentális problémákkal küzd, eközben a kapzsiság és a túlfogyasztás a bolygót rombolja. Figyeljünk egymásra és keressünk valós értékeket a fogyasztásban kiélt boldogságpótlékok helyet” – mondta Horváth Boldi, a zenekar énekese és szövegírója az Egy van című dalról.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?