LOVE

Megrázó titok derült ki: Vilmos herceg talált rá a zokogó Dianára, akkor esküt tett az édesanyjának

Vilmos herceg talált rá a fürdőszobában zokogó édesanyjára.
  • Szerző: Ripost

Vilmos herceg szívszorító ígéretet tett Diana hercegnőnek, miután a fürdőszobában találta zokogva. Az akkor 10 éves herceg megígérte édesanyjának, hogy visszaadja a címeit, mihelyst trónra lépett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Diana és Károly kapcsolata épp akkor vált kritikussá és külön is költöztek 1992-ben. Dianát nagyon megviselte, hiszen szerelemből házasodott, és kudarcnak élte meg, hogy nem sikerült a házassága.

Fotó: AFP

Emiatt zokogott elbújva a fürdőszobában, ám kisfia megtalálta. Azért, hogy ne hallják őket, Vilmos törölközőket rakott az ajtónyílásba is. Majd édesanyjához fordult és azt mondta:

„Gyűlöllek szomorúnak látni. De ne aggódj, anyu, egyszer mindent visszaadok neked, ha király leszek”.

Diana mindezt egy barátjának mesélte el, és elmondta azt is, Vilmos herceg akkor megesküdött neki, hogy mindig vigyázni fog rá.

Diana és Károly herceg hivatalosan csak 1996-ban vált el, de már évekkel korábban külön éltek. Diana 1995-ben adta a hírhedt Panorama-interjút, amelyben bevallotta, Károlynak mindig is volt szeretője a házasságuk alatt.

A sok dráma miatt állítólag a királynő külön levelet írt Dianának és Károlynak is, amiben kérte őket: váljanak el minél hamarabb, ne legyen több botrány a királyi család körül.

A válást követően Károly walesi herceg maradt, Dianától azonban elvették a címet – írta a Daily Star.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?