HŰHA

„Ez volt a legmerészebb húzásom” – Diana hercegnő így kapta rajta Károlyt és Kamillát

Újabb részlet derült ki Diana hercegnő életéről.
  • Szerző: Ripost

Károly herceg volt felesége egy dokumentumfilmben mesélt arról, hogy mi volt élete legmerészebb cselekedete.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

AFP

„Nagyjából 10 éven keresztül voltam a királyi család tagja, de szerintem ez volt a legmerészebb húzásom” – meséli a hercegnő a Diana, a saját szavaimmal című dokumentumfilmben a történetet, amikor az azóta Kamilla cornwalli hercegnévé avanzsáló Kamilla testvérének a 40. születésnapja alkalmából rendezett eseményre mindenki meglepetésére követte férjét.

„Először nem találtam Károlyt és Kamillát sem, így elindultam az emeletre, ahol édeshármasban találtam őket egy számomra ismeretlen férfival. Ott nevetgéltek, beszélgettek. Amikor odamentem hozzájuk, megkértem a férfiakat, hogy hagyjanak magunkra, mert szeretnék egy szót váltani Kamillával. Úgy rohantak ki, mint a fejüket vesztett csirkék.

Kérdőre vontam Kamillát, hogy mi van köztük a férjemmel. Meglepődtem a válaszán: mindened megvan, a világ összes férfija szerelmes beléd, van két gyönyörű gyereked. Mit akarsz még? Erre csak annyit tudtam mondani, hogy a férjemet akarom – mesélte Diana, aki elmondása szerint a partiról hazafelé ordítva zokogott. Állítása szerint akkor tört ki belőle hét évnyi rossz házasság minden frusztrációja – írta a Bors.

És ezeket olvastad már?