LOVE

Vámos Erikára rátalált a szerelem

A műsorvezető betegsége miatt szinte azonnal össze is költözött új párjával, akit egy társkereső oldalon ismert meg.
  • Szerző: Ripost

Vámos Erikára egy év egyedüllét után újra rátalált a szerelem. A Több mint testőr háziasszonya egy társkereső oldalon ismerkedett meg Lacival, akivel már az első randin egy hullámhosszra kerültek.

„Már az első találkozás jól sikerült, elmentünk vacsorázni, majd órákon át beszélgettünk, aztán szinte mindennap randiztunk, közös programokat csináltunk, tudtuk, hogy ez működni fog” – mesélte a Blikknek Erika. A műsorvezető azonban nem sokkal később lebetegedett, és bár azóta sem tudja, mi baja volt, az önkéntes karantént választotta. Új párja ápolta, aki így szintén karanténba vonult. „Szerencsére meg tudta oldani, hogy innen dolgozzon, így a munkahelyére sem kellett bemennie. Magunkra zártuk a házat. A romantika egy pillanat alatt elillant, hiszen rövid ismeretség után olyan kiszolgáltatott helyzetben látott engem, ahogy nem sokan”mondta Erika.

Fotó: Vámos Erika

Mivel később attól kezdtek el félni, hogy egy lehetséges kijárási tilalom elszakítaná őket egymástól, összeköltöztek Erika otthonában. „Laci nem akarta, hogy egyedül maradjak, és ne ápoljon senki. Úgyhogy kiürítettem neki néhány polcot a szekrényben, hogy elférjenek a ruhái. Komolyan beszélünk a kapcsolatunkról és a jövőnkről, közös életről, otthonról. Időnk, az bőven van most rá, és a legkülönösebb, hogy egyikünk sem érzi ezt korainak. Mivel egyikünknek sincs gyereke, egyelőre a mának élünk. Múltkor kérdeztem Lacit, szeretne-e még gyermeket, és azt mondta, bennem megtalálta azt a nőt, akivel szívesen vállalna. A járvány az én életembe jót és boldogságot is hozott. Ki tudja, hogy alakult volna az életünk, ha nem kell már az elején, rögtön így összekapaszkodnunk?” - nyilatkozta Erika a lapnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?