LOVE

Tóth Gabi nem zárkózik el egy újabb baba érkezésétől

Hamarosan bővülhet Tóth Gabi és Krausz Gábor családja? Az énekesnő nem zárkózik el egy újabb csöppség érkezésétől.
címkék:
  • Szerző: szbd

Fantasztikus érzés Tóth Gabi számára, hogy újra felléphet. Az énekesnő a TV2 jótékonysági műsorában, a Neked énekelek című show-ban lépett újra színpadra. Gabi elmondta, hogy nagyon élvezte a családjával töltött időt is, így egy újabb baba érkezésétől sem zárkózik el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

„Fantasztikus érzés újra színpadon állni. (...) Nekünk nagyon nehéz és hosszú időszak volt. Nekem ez az időszak a családomról szólt, a gyermekemmel való szoros kapocsról szólt. Ha próbálom a rosszba megnézni a jót, akkor a férjemmel együtt így hármasban alkothattunk egy szövetséget, amin már semmi nem tud lazítani. Annyira sok közös élményben gazdagodtunk. Az anyaság semmit nem vett vissza belőlem, sokkal intenzívebben élek meg dolgokat„ – vallotta be Gabi, aki megsúgta, nagyon bízik abban, hogy kislányának adhat majd a jövőben egy kistesót.

”Nekünk már az is nagy csoda, hogy Hannaróza megérkezhetett az életünkbe. Természetesen nagyon örülünk, ha majd tudunk bővülni. Én hiszek az isteni gondviselésben, hogy minden úgy fog történni, ahogyan történnie kell.”

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?