LOVE

Kiderült, itt kelt egybe teljes titokban Rékasi Károly és Pikali Gerda

Nehéz és küzdelmes utat jártak be, de a szerelmük minden próbát kiállt.
  • Szerző: Doris

Elképzelni sem lehet szebb, romantikusabb helyet esküvői helyszínnek a budai Várnál, ahol Rékasi Károly és Pikali Gerda egybekelt. A szemük is elárulta, hogy tele vannak szerelemmel, szeretettel egymás iránt, amikor az ódon épületek között megbújó házasságkötő teremben örök hűséget fogadtak egymásnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kiderült, itt kelt egybe teljes titokban Rékasi Károly és Pikali Gerda

Fotó: Ripost/Markovics Gábor

Nem véletlenül választották ezt a helyszínt: a kapcsolatuk elejétől kezdve sokszor jártak ott. A pandémia ideje alatt élvezték csak igazán a zegzugos, macskaköves utcákat: akkor szinte egyedül járhatták be és csodálhatták meg a régi épületeket. Igazi ékszerdoboznak tartják a környéket, romantikázni jártak oda. Ahogy mondták: „A Vár a mi Párizsunk”. És van még egy ok, amiért szívesen sétálnak fel oda.

„Minden alkalommal, amikor betérünk a Rusz­wurmba, krémest rendelünk, ami mára szinte szertartásunkká vált, és kérünk hozzá egy-egy rist­ret­tót. A szertartás úgy zajlik, hogy egy falat krémes, majd rá egy korty kávé, és úgy a következő falat. Nem tudom másképpen jellemezni: ízbomba” – magyarázta a színész.

A részleteket keresd a HOT! Magazin csütörtöki számában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?