LOVE

Rejtélyes ismerős tálalt ki Kiss Ramóna eljegyzéséről

Bár a gyönyörû mûsorvezető féltve óvja magánéletét, egy bennfentes kikotyogta a részleteket!
  • Szerző: Doris

Kiss Ramóna egy Facebookra feltöltött romantikus fotóval tudatta ország-világgal, hogy hamarosan feleségül megy szerelméhez, a kézilabdázó Lékai Mátéhoz.

A gyönyörű műsorvezető rajongói persze meglepődtek, hiszen Rami csak fél éve van együtt párjával, így kevesen számítottak arra, hogy máris egy eljegyzéssel pecsételik meg mindent elsöprő szerelmüket.

Bár a boldog sztár féltve óvja magánéletét, egy neve elhallgatását kérő ismerőse kikotyogta, hogy őt is derült égből villámcsapásként érte a lánykérés!

"Mátéval tényleg nagyon jól megvannak, abszolút összeillenek. Benne volt a levegőben egy ilyen nagy lépés, de szerintem erre még Rami sem számított"

- mesélte a Borsnak a rejtélyes bennfentes, aki szerint az álompárt még az sem zavarja, hogy Rami 4 évvel idősebb vőlegényénél.

A 32 éves műsorvezető egy másik ismerőse a Blikknek árulta el az eljegyzés kulisszatitkait.

"Az első pillanattól kezdve nagy a szerelem, Rami mégsem gondolta, hogy Máté máris megkéri a kezét. Kiderült, mindenképp az amerikai út előtt szerette volna feltenni a nagy kérdést Ramónának, aki persze egyből, zokogva mondott igent"

– mesélte a bennfentes, aki azt is elmondta, hogy a fiatal sportoló hogyan készítette elő a terepet.

"Máté hagyománykövető, így természetesen Rami édesapjától kérte meg a lánya kezét, aki áldását adta a fiatalokra"

- tette hozzá mosolyogva az ismerős.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?