LOVE

Radics Gigi a kislányáról vallott: Bella mindenben prioritást élvez

Az énekesnő gőzerővel készül A Dal 2021 döntőjére, de mindezt úgy, hogy az ne menjen a kislányával töltött idő rovására.
címkék:
  • Szerző: e.j.

Minden erejével A Dal 2021-es fináléjára készül Radics Gigi. A szülési szabadságból a bájos énekesnőnek a Duna Televízió dalválasztójába vezetett az útja, ahol a zsűri és a nézők a legjobb nyolc magyar dal közé juttatták Egy vagy velem című dalát.

„A műsorban való szereplés méltó visszatérés számomra a gyermekem születése után. Bella minden időmet és gondolatomat lefoglalja, nagyon élvezem az anyaságot. Viszont az is jó érzés, hogy szombaton ott állhatok a döntőben. Ez pont az a cél, amire vágytam!” – mondta a Metropolnak Gigi.

Radics Gigi csaknem mindent elért, amire vágyott

Radics Gigi csaknem mindent elért, amire vágyott.
Fotó: Facebook/Radics Gigi

A gyakorlás mellett az énekesnő mindennapjait gyönyörű kislánya aranyozza be, sőt ha teheti, a mindenhova magával viszi a kicsit a büszke édesanya.

„Természetesen Bella mindenben prioritást élvez. Ahova lehet, mindig viszem magammal, a pandémiás helyzet miatt azonban A Dal stúdiójába nem kísért még el. Aggódó édesanya vagyok, ezért nem szívesen hagyom magára a kicsit, jóllehet, tudom, hogy otthon, édesanyámmal teljes biztonságban van. Amikor a stúdióban vagyok, általában fél óránként felhívom anyut, hogy ugye minden rendben Bellával? Mindig megnyugtat, hogy igen, ráadásul Bella nagyon szeret a nagyszüleivel lenni. Munka után pedig rohanok haza hozzá, és képes vagyok órákig gyönyörködni benne” – árulta el a boldog édesanya.

Gigi egy kicsit a kulisszatitkokba is beavatta A Dal 2021 nézőit a szombat esti döntő előtt.

„Ezúttal egy nagyon letisztult, nőies ruhát viselek majd szombaton, ami igazán illik az Egy vagy velem című dalomhoz. A produkciót akusztikus formában adom elő, mert abban több lehetőséget érzek, és a döntőben úgy szeretném előadni a dalt, ahogy eddig még sosem hallhatták a nézők!”

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?