LOVE

Pamela Anderson szerelmes lett a karanténban, hatodszorra is férjhez ment

Ha így folytatja Pamela, akkor lassan esküvőkből is annyi lesz neki, mint Playboy-címlapokból.
  • Szerző: The_M

Már korábban is lehetett olyan pletykákat hallani, hogy Pamela Anderson beleszeretett a testőrébe, de a szőke kebelcsoda hevesen tagadta a híreszteléseket. Ehhez képest most a DailyMail exkluzív riportjában bevallotta, hogy nemcsak szerelmes lett Danbe, de Szenteste hozzá is ment feleségül a kanadai birtoka kertjében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

PopCulture (@popculture) által megosztott bejegyzés

A Baywatch 53 éves sztárja 2019-ben fogadta fel Dant, amikor visszaköltözött Kanadába a nagyszülei egykori otthonába. A férfi segített neki a felújításban, és emellett a testőre is lett. Majd pedig több, mint a testőre a koronavírus-járvány kitörése után, ugyanis a karantént kettesben töltötték összezárva.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

??? (@chimagazineit) által megosztott bejegyzés

Pamelának ez a mostani volt a hatodik esküvője. Először a legendás dobos, Tommy Lee felesége volt 1995 és 1998 között, majd jött a rocker-rapper Kid Rock 2006-ban. Aztán a botrányhős producer Rick Salomon kétszer, 2007-ben és 2013-ban. Tavaly év elején teljesen váratlanul hozzáment régi barátjához, Jon Peters üzletemberhez, akivel egész 12 napig voltak együtt. Bár Pamela utólag azt állítja, hogy a házasságuk sosem volt hivatalos.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?