HŰHA

Döbbenetes részletek derültek ki Pamela Anderson villámházasságáról

A kiábrándult és elhagyott férj, Jon Peters egy e-mailben tálalt ki a Baywatch egykori bombázójáról.
  • Szerző: Doris

Egy bolond öregembernek érzi magát Jon Peters, akinek mindössze 12 napig adatott meg, hogy Pamela Anderson férje lehessen. Jóllehet, egyáltalán nem bánja, hogy két hétig sem voltak házasok.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A 74 éves producer a Page Six-nek küldött egy dühös és csalódott hangvételű e-mailt, amiben alaposan kitálalt a Baywatch egykori bombázójáról. Nos, mondhatni, hogy szerelemről szó sem volt, Anderson csupán anyagi megfontolásból ment hozzá Peters-hez. A romantikus lánykérés is elmaradt, Anderson javasolta a frigyet, SMS-ben vetette fel az ötletet.

Fotó: Profimedia

A producert vélhetően teljesen elvakította a szerelem, ugyanis nemcsak a házasságba ment bele, de szó nélkül kifizette Anderson tetemes, 63 millió forintnak megfelelő összegű tartozását.

„Mondanom sem kell, hogy amikor Pamela megírta nekem SMS-ben, hogy férjhez akar menni, úgy éreztem, egy álom válik valóra. Pedig akkor volt egy másik menyasszonyom! Mindent otthagytam Pameláért és az adósságát is rendeztem. Csak később jöttem rá, mekkora egy idióta öregember vagyok” – írta a levélben Peters, aki új ruhatárat is vett a számító bombázónak.

A producer most jogosan érzi úgy, hogy becsapták és csak lehúzták. Mint mondta, azért tálalt ki Andersonról, mert megelégelte a hazugságait.

És ezeket olvastad már?