LOVE

Noszály Sándor vallomása: Így jött össze gyönyörű barátnőjével

Talán nem is gondolta volna, hogy közel az ötvenhez újra kopogtat az ajtaján Ámor, a szerelem istene.
  • Szerző: Doris

Noszály Sándor nem panaszkodhat, hiszen egyike azon kevés magyar teniszezőknek, akik bejutottak a világranglista első száz versenyzője közé, később a Los Angeles-i elitnek, köztük világsztároknak tanította a fonákot és a tenyerest, szerepelt a Dancing with Stars-ban, gyönyörű nők küzdöttek érte a Nagy Ő-ben, és van egy csodás lánya, a 18 éves Szonja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Noszály Sándor vallomása: Így jött össze gyönyörű barátnőjével

Fotó: Noszály Sándor

Ami azonban egy ideig elkerülte, az talán az egyik legfontosabb: a szerelem.

Nos, tavaly nyáron ez is megváltozott! Noszály Sándor Instagram-követői számára tavaly július óta világos, hogy az egykori Nagy Ő-re rátalált a szerelem. A szívét egy gyönyörű, háromgyermekes édesanya, Orsi hódította meg, aki rúdtáncfitnesz-oktatóként dolgozik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Noszaly Sandor (@noszaly) által megosztott bejegyzés

Noszály a 7-nek mesélt arról, hogy jött össze a vörös hajú bombázóval!

„Miután hazajöttem, egyik este elmentem szórakozni, ahol összefutottunk, és végül olyan jól alakult a buli, hogy számot cseréltünk, és komoly SMS-ezésbe kezdtünk. Éppen a pandémia kezdete előtt fűztük szorosabbra a kapcsolatunkat, és úgy tűnik, jól döntöttünk, hiszen boldogok vagyunk együtt. Három gyerkőc édesanyja, közben pedig oktatóként dolgozik. Mivel komoly sportmúltja van, megérti, hogy rengeteget utazom, ami nagyon fontos. Most négy napra jöttünk a Balatonhoz kettesben, és igyekszünk kihasználni az időt, amiből ugyan nincs sok, de ha megtöltjük tartalommal, akkor éppen elég. Mindketten „csomaggal a hátunkon” érkeztünk ebbe a kapcsolatba, és mára megtanultuk, hogy csak a jelen számít” – árulta el a hetilapnak a szerelmes Noszály, aki Amerikát a magyar tengerre cserélte.

A teljes interjút elolvashatod a 7 augusztus 10-én, kedden megjelenő számában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?