SZTÁRDZSÚSZ

Egy szexi nő ölelgeti Noszály Sándort, de a párja mégse féltékeny

Többen azt fejtegették a közösségi oldalakon, hogyan érintheti a vörös hajú szépséget, Orsit, hogy híres barátja ennyire közel került egy másik nőhöz, a táncpartneréhez, Mikes Annához.
  • Szerző: BDF

Gyönyörű nők veszik körbe Noszály Sándort, ami önmagában nem is lenne gond, ha szingli volna. De nem az! A Dancing with the Stars versenyzőjének egy háromgyermekes édesanya, Orsi csavarta el a fejét, aki teljesen megbízik a szerelmében. Sosem féltékenykedik, hiába tudja és látja, hogy Noszály és táncpartnere, Mikes Anna fantasztikus párost alkot a színpadon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Noszály Sándor és táncpartnere, Mikes Anna (Fotó: Ripost)

„Annával a kezdetektől fogva megvolt az összhang közöttünk, aminek az alapja a humor és az elhivatottság. Persze mindkettőnknek vannak jó és rossz napjai, de mivel nagyon jó csapat vagyunk együtt, mindig kihúzzuk egymást a hullámvölgyeinkből” – kezdte a -nak az egykori élsportoló teniszező, aki azt is megsúgta, hogy sokszor ügyetlen és botlábú, de profi partnere sosem stresszelte emiatt.

„Néha túl gyorsan szeretnék fejlődni, és ha nehezen is megy egy kombináció, Anna nagyon türelmes velem. Nincsenek konfliktusok közöttünk.”

Ahogyan nincsen konfliktus Noszály és szerelme, Orsi között sem, amiért a teniszező táncpartnerével, az egyébként gyönyörű Annával tölti a hétköznapjait és a hétvégéit is. Többen azt fejtegették a közösségi oldalakon, hogyan érintheti Orsit, hogy a barátja ennyire közel került egy másik nőhöz is. Nos, megkérdeztük Noszályt, hogy a nézők is választ kapjanak a kérdésükre.

Noszály Sándor és szerelme, Orsi
Fotó: Instagram

„Sose volt féltékenység közöttünk a párommal, és nem is lesz! Orsi kifejezetten jóban van Annával, és amikor teheti, eljön megnézni a próbákat. Tanácsokat is ad a tartásom tekintetében, és néha otthon is gyakorol velem” – öntött tiszta vizet a pohárba Noszály.

„Az a helyzet, hogy mindhárman kifejezetten élvezzük ezt a kalandot” – tette még hozzá.

Lazítja a csípőjét

Noszály Sándor a második adásban komolyabb táncbalesetet szenvedett. Könnyeivel küszködve próbálta palástolni kínzó fájdalmát a produkciója közben, miután becsípődött a gerince. Most már jobban van, de nagyon odafigyel, nehogy újra megtörténjen a baj.

„Becsípődött az ideg, és hirtelen szúró fájdalmat éreztem. Szerencsére Anna akkor vonszolt magával. Azóta odafigyelek, és nagyon sokat lazítom a csípőmet, hogy ez ne fordulhasson elő ismét” – mondta el a -nak.

 

És ezeket olvastad már?