LOVE

Nagy a szerelem! Különleges fotót tett közzé Nagy Bogi

A fiatal énekesnő és párja a Maldív-szigeteken vakációzott. Nagy Bogi azt is elmesélte, milyen élményekkel gazdagodott kint.
  • Szerző: Ripost

Különleges fotót tett közzé Nagy Bogi! A fiatal énekesnő párjával a Maldív-szigeteken vakációzott, és bár a nyaralás véget ért számukra, rengeteg élménnyel gazdagodtak, amit a követőikkel is megosztanak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Mi magunknak foglaltunk mindent. A kiutazáshoz egy PCR teszt kellett. Mind a repülőn, mind a szigeten nagyon odafigyelnek a vírushelyzetre. Hazafelé pedig csak fel kell mutatni a védettségi igazolványt, vagy ha az nincs, akkor tíz nap karantén és két negatív teszt kell” – kezdte Bogi, aki elképesztő élményekkel gazdagodott a nyaralás alatt.

„Nagyon hálás vagyok ezért a pár napért. Rengeteg élményt gyűjtöttünk. Nagyon durva, hogy 4000 kilométerrel arrébb ilyen a világ. Az emberek hihetetlenül pozitívak, az élővilág tényleg olyan, mint a dokumentumfilmekben. Az óceán pedig csodálatos. Mérhetetlenül hálás vagyok, hogy mindezt Marcival élhettem meg. Szabadok voltunk a világ másik felén. Tényleg hihetetlen érzés volt” – árulta el az Instagram-sztorijában Bogi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

???? ???? (@bogcatubca) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?