LOVE

2 hónapja szakított, máris új nőt szeret MC Hawer

Az ismert magyar énekes, MC Hawer most úgy érzi, végre megtalálta a korban hozzá illő nőt.
  • Szerző: szbd

MC Hawer életének egyik szakasza két hónappal ezelőtt, még májusban zárult le. Amint a is beszámolt róla, két év után szakított a nála 33 évvel fiatalabb szerelmével, hátrahagyta kazincbarcikai életét, visszaköltözött a fővárosba és új életet kezdett. Bár korábban azt mondta, magányos farkasként képzeli el a jövőjét, váratlanul mégis betoppant az életébe az új szerelem.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Megismerkedtem egy korban sokkal inkább hozzám illő hölggyel” – kezdte a Borsnak a mulatós zenész. „Először az interneten kezdtünk el beszélgetni, múlt héten személyes találkozásra is sor került. A Balatonon töltöttünk el egy kellemes délutánt, és fél éjszakát átbeszélgettünk. Első pillanattól fogva nagyon szimpatizáltunk egymással” – mesélte az énekes.

Mc Hawer újra párkapcsolatban van

Mc Hawer újra párkapcsolatban van (Fotó: Instagram)

MC Hawernak az elmúlt évtizedekben húszas éveiben járó, fiatal párjai voltak, ám elege lett abból, hogy mindenkiért ő tartozik felelősséggel.

„Ezúttal minden más, mert a barátnőm 46 éves, van munkahelye, rendelkezik jogosítvánnyal, van autója, végre egy önálló egzisztenciával rendelkező ember van mellettem. Egymásnak biztonságot tudunk adni, és ez nagyon fontos” – jelentette ki.

A zenész egyelőre még nem szeretné felfedni a hölgy kilétét, ennek okát is elárulta.

„Ő sosem szerepelt a nyilvánosság előtt. Még nagyon friss a kapcsolatunk, szeretnénk óvatosak lenni. Kihasználunk minden órát és percet, élvezzük, hogy itt vagyunk egymásnak, és hogy végre boldogok lehetünk. Régóta nem élt párkapcsolatban, vágyott ő is a boldogságra. Harmonizálunk, hasonlít az ízlésünk. Sokat beszélgetünk, és igyekszünk minél több programot szervezni magunknak, élvezni a szerelmet. Úgy érzem, végre egyenesbe ért az életem. Egyelőre még nem kaptam engedélyt tőle, hogy a boldogságunkat a nyilvánosság felé képekben megmutassam, hiszen még a kapcsolatunk elején vagyunk” – tette még hozzá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?