LELKIZŐ

Ennyi volt: adásban jelentette be a magyar sztár és párja, hogy szakítottak

Néhány hónapja még azt tervezték, hogy összeházasodnak és a gyerekvállalástól sem zárkóztak el, de azóta minden megváltozott.
címkék:
  • Szerző: ripost

A végletekig kihűlt McHawer és kedvese, Fanni kapcsolata. A magyar sztár és a fiatal lány két éven át alkottak egy párt, és jóban-rosszban kitartottak egymás mellett: Fanni akkor sem hagyta el a mulatós sztárt, amikor az a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került, és fel kellett számolnia a budapesti életét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mc Hawer és kedvese szakítottak: a magyar sztár így látta a legjobbnak

Mc Hawer és kedvese szakítottak: a magyar sztár így látta a legjobbnak (Fotó: TV2)

Fanni segítő kezet nyújtott Hawernak, Borsod megyébe költöztek a lány szüleihez. Néhány hónapja még házasságot és babát terveztek, de időközben rá kellett jönniük, hogy képtelenek egy párként együtt élni, a régi szerelemnek pedig ma már nyoma sincs.

„A harminchárom év korkülönbség érdekellentéteket szül, ahogy az én tapasztaltságom és Fanni tapasztalatlansága is” – mondta el a Tények Plusznak az 56 éves énekes, aki Fannival együtt beszélt a kapcsolatuk csődjéről.

„Olyan, mintha lakótársak lennénk. Kerülgetjük egymást, se puszi, se ölelés nincs köztünk. Annyi, hogy még tudunk egymáshoz normálisan szólni. Nagyon eltávolodtunk egymástól, nincsenek közös témáink, nem tudunk beszélgetni, ha megpróbálunk, kiabálás lesz a vége” – fogalmazott Fanni, aki nem akar Budapestre sem visszaköltözni, jóllehet, McHawer már nagyon szeretne visszatérni a fővárosba.

A mulatós sztár nem tudja, lesz-e még valaha párkapcsolata, de abban reménykedik, hogy Fannira idővel rátalál a szerelem, és akkor megkaphatja azt, amit ő nem tudott megadni neki érzelmileg.

Fanni azonban egyelőre nem akar párkapcsolatot, inkább élni szeretne egy kicsit.

A Tényeknek arról beszéltek, hogy végleg szakítottak, de egyszer már visszataláltak egymáshoz, és mivel Fanni hetekkel a szakítás kimondása után is a férfinél lakik, könnyen lehet, hogy mégis megtalálják a módját annak, hogy elsimítsák az ellentéteiket, és egy párként folytassák a kapcsolatukat.

A Tények Plusz videóját itt tekintheted meg:

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?