SZTÁRDZSÚSZ

MC Hawer: 20-25 sittes zsáknyi holmival költöztem vissza Budapestre

MC Hawer néhány nappal ezelőtt végleg összecsomagolt a volt kedvesénél, és visszaköltözött szülővárosába, Budapestre. A részletekről a Ripostnak beszélt.
  • Szerző: szbd

Visszaköltözött a fővárosba, és egyedül kezdett új életet MC Hawer! A népszerű zenész még fél éve költözött el Budapestről Kazincbarcikára a kedvesével, azonban a kapcsolatuk mostanra teljesen kihűlt. Két év után közösen döntötték el, hogy külön utakon folytatják.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Visszaköltözött a fővárosba

Visszaköltözött a fővárosba
Fotó: Instagram

„Elfáradt a kapcsolatunk. Tudtam, hogy egyszer a nagy korkülönbség miatt el kell őt engednem. Most már ő is partner volt. Belátta, hogy nem folytathatjuk tovább. De azt mondhatom, hogy mindketten jól vagyunk lelkileg, nincs feszültség köztünk. Igaz, most nem beszélünk egymással” – kezdte a -nak a zenész, aki a napokban már vissza is költözött a szülővárosába, Budapestre.

„Amikor az M3-ason beértünk Budapestre, és megcsapott a benzin illata, már felsóhajtottam, beszippantottam, és azt éreztem, hazaértem! Itt születtem, itt nőttem fel, és megszoktam a pörgést. Azt, hogy minden nagy és sok. Kazincbarcikán minden lassú és kicsi, ami nekem nagyon szokatlan volt. Ahogyan az is, hogy este nyolckor már senki nem volt az utcán, és minden zárva volt. Azt nem mondom, hogy rossz volt, csak szokatlan, hogy nem volt igazán élet„ – fogalmazott MC Hawer, aki egy teljesen berendezett, gépesített lakásba költözött. Így a nagyobb méretű használati tárgyait Fanninál hagyta.

„Úgy egyeztünk meg a volt párommal, hogy a nagyobb használati tárgyakat, mint például az ülőgarnitúra, a tévék egy jelképes összegért megveszi tőlem. Én pedig husz-huszonöt sittes zsáknyi holmival, két dobozzal és egy biciklivel jöttem vissza a fővárosba. Gyakorlatilag ennyi az életem. Még szokom az új kecót, de boldog vagyok és jól érzem magam benne.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MC Hawer (@mchawer) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?