LOVE

Izgatottan várja az első unokáját Körtvélyessy Zsolt

L.L. Junior és felesége, Kinga kedden jelentették be, hogy még az idén bővül a családjuk.

Boldogan várja az unoka érkezését Körtvélyessy Zsolt. A Jászai Mari-díjas színművész lánya, Kinga és L.L. Junior szeptemberre várják az első közös gyermeküket.

Fotó: Ripost

„Nagyon boldogok voltunk, amikor megtudtuk a hírt a feleségemmel. Főleg azért, mert könnyen lehet, hogy a kicsi születésnapi ajándékként érkezik majd meg, Kinga ugyanis a feleségem születésnapjára, szeptember 28-ra van kiírva” – mondta el a -nak Körtvélyessy Zsolt.

A Körtvélyessy házaspár nagyon örülne, ha kislány unokájuk születne, különösképpen azért, mert a színész szerint egy lány és az édesapja között örök a szerelem, ahogy egy lányunoka és a nagyapja között is.

„Egy lánygyermek igazi áldás, ezt Lacinak is mondtam. Nekem is nagyon különleges a kapcsolatom Kingával a mai napig, hiába nem élünk már együtt. Ez elszakíthatatlan kapocs. Most persze aggódunk, hiszen a járvány miatt ez egy nagyon nehéz időszak, és féltjük Kingát. Nem is találkozunk egy ideje, néhány napja is csak az autóból integettek Lacival, amikor letették az ajtónk elé a bevásárlást. Ha vége lesz ennek a rémálomnak, akkor lesz mit bepótolni” - fogalmazott az érdemes és kiváló színművész.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?