LOVE

Korda György vallomása: Klárika egy olyan oldalát mutatta meg, amelyet eddig nem sokszor láttam

A házaspár már negyven éve együtt van, ám ennyire nehéz évük még sosem volt.
  • Szerző: Ripost

Ez az év a Korda-házaspár életét is megnehezítette, hiszen hónapok óta bezárva élnek a koronavírus-járvány miatt. Korda György azonban a sok nehézség ellenére felfedezte a helyzet pozitív oldalát is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Lett egy új feleségem karácsonyra! Komolyan mondom, Klárika egy olyan oldalát mutatta meg, amelyet eddig nem sokszor láttam. Főz, most, takarít, vasal, és nagyon jól csinálja” – kezdte a Blikknek Korda György, aki persze tisztában volt vele, hogy felesége jól vezeti a háztartást, ám a sok fellépés és utazás miatt eddig nem volt rá ideje. Ám Klárika most mindent megtesz azért, hogy férjét biztonságban tudja.

„Senkit nem engedek be a házba, hónapok óta én csinálok mindent, vigyáznunk kell magunkra! Én bármilyen fizikai munkát képes vagyok megcsinálni, ha kell, mentesítem Gyurimat, ahogy csak tudom” – folytatta Balázs Klári, majd hozzátette: hiába éltek le már együtt négy évtizedet, számukra is hozott újdonságot ez az év.

„Ugyan mi tényleg szinte egész nap együtt voltunk, utaztunk sokat akár az előadásokra, akár külföldre, de így kettesben, összezárva, ennyi időt most töltünk először. Ennek köszönhetően nagyon mély, lelkizős pillanataink vannak, rengeteget beszélgetünk” fogalmazott az énekesnő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?