SHOWBIZ

Raktárkoncert: Kordáék elárulták, mi tartja őket fitten

Korda Györgynek nyolcvanegy évesen is pezsegni kezd a vére fellépés előtt. Izgalommal várta a Raktárkoncertjüket, amelyre vitaminkúrával készült.
  • Szerző: Ripost

Balázs Klári és Korda György ismét karanténba vonult, de a Raktárkoncertre boldogan vállalkoztak, és irigylésre méltó vitalitással álltak színpadra.

fotó: Knap Zoltán (BORS)

„Próbáltunk nyáron feltöltődni, sokat voltunk a kertben, mozogtunk, és persze vitaminokat szedünk, D-, C- és E-vitamint” – meséli Klárika lapunknak a fellépés előtt. Bármennyire felvillanyozta Gyuri bácsit a kormány 5,3 milliárdos mentőcsomagjának köszönhetően életre hívott Raktárkoncert, az tenné boldoggá igazán, ha minden koncertjüket meg tudnák tartani. Jelenleg viszont úgy döntöttek, hogy a vírus miatt ismét karanténba vonulnak. Nem tudják, mikor térnek vissza a színpadra.

„A fiatalok azt mondják, van B tervük, én azt mondom, hogy az A tervet szeretném teljesíteni: a túlélést. Nem is a pénz miatt fontos ez, a gázsi másodlagos, de szeretném érezni a pezsgést, hogy valami megindul” – teszi hozzá Korda György, akinek felesége, Klárika azért már gondolkodik a B terven is, online pókertanfolyamot akar indítani férje nevével. A házaspár koncertjét hamarosan láthatják a rajongóik is az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásának segítségével.

fotó: Knap Zoltán (BORS)

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?