LOVE

Kiderült, mi mentette meg Szabó Zsófi és anyja kapcsolatát

Anya és lánya egyidőben nagyon elhidegültek egymástól, mert Pálma asszony nem fogadta el Zsófi választottját.
  • Szerző: Ripost

Igazi boldogságot hozott Mendel érkezése Szabó Zsófiék családjába! A műsorvezető decemberben adott életet első gyermekének, aki még csak néhány hónapos, ám máris egy komoly családi konfliktust oldott meg.

Zsófi édesanyja, Pálma egyidőben nehezen dolgozta fel, hogy lánya egy roma férfihez megy férjhez, de amióta megszületett az unokája, eszébe sem jut a múlton rágódni.

Pálma asszony imádja Mendelt, akire hetente többször is vigyáz, miközben lánya dolgozik.

"Mindent pontosan úgy csinálok, ahogy Zsófi akarja. (...) Ha Zsófi azt kéri tőlem, hogy az első nyöszörgésre vegyem fel és dajkáljam ezt a kis sózsákot, akkor úgy lesz. Fontos, hogy a lányom megbízzon bennem, és úgy merje rám hagyni Mendelt, hogy tudja, épp olyan szerető karok ölelik a fiát, mintha ő szorítaná magához" - fogalmazott a Story magazinnak a boldog nagymama, aki minden nap fut és keményen edz azért, hogy még sokáig erős és fiatalos nagyszülő lehessen.

Bár az asszony már négy éve elvesztette szeretett férjét, Szabó Gyula színészt, még sincs egyedül: barátnőivel utazgat a világban és minden alkalmat kihasznál, amikor az unokájával töltheti az idejét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?